Mehmet Akif Alakurt - Boran aga

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Mehmet Akif Alakurt – Boran aga

By  | 
Mehmet Akif Alakurt - Boran aga

Mehmet Akif Alakurt – Boran aga

 

Opšti podaci

Datum rođenja: 23. jul 1979.
Horoskopski znak: Lav
Mesto rođenja i prebivališta: Istambul, Turska
Zanimanje: glumac, maneken
Visina: 190cm
Braća/sestre: 3 sestre i 2 brata (najmlađi od šestoro dece)

Od malena je počeo da se bavi manekenstvom. Priča se da ga u rodnoj zemlji bije glas da je grubijan i nasilnik. Serija “Sila” bila mu je odskočna daska. Tokom snimanja iste, pratili su ga mnogi tračevi. Na snimanju je navodno isplivao njegov nezgodni karakter, pa je ošamario kostimografkinju, koja ga je prijavila policiji. Takođe se posvađao i sa obezbeđenjem. Sa Džansu Dere se nije slagao jer je ona stalno kasnila, a tu je bio i njen ljubomorni dečko, Džam Jilamaz (on je kasnije oženio Džansuinu najbolju drugaricu). Džam bi svoju (tadašnju) devojku redovno pratio na setu kada su se snimale prisne scene Sile i Borana, te je Mehmet u jednom intervjuu na pitanje šta mu prvo padne na pamet kad čuje ime Džansu Dere, odgovorio: “Apsolutno ništa!”. Kruže i priče u kojima se šuška da se Mehmet udvarao Džansu, koja ga je izignorisala, te da ga je to veoma naljutilo i zato je počeo da širi priče kako nisu u dobrim odnosima. Tako je na svim naslovnicama pisalo kako se Sila i Boran-aga, uprkos sličnostima (oboje se bave manekenstvom i uživaju u kuvanju i putovanjima) i ubedljivoj ljubavnoj priči na malim ekranima, u stvarnom životu zapravo ne podnose.
Mehmet je jednom prilikom izjavio: “Džansu nije osoba s kojom bih se privatno družio. Ne odgovaramo ni karakterima, ni životnim stavovima i stoga ne možemo da budemo prijatelji. Dve godine smo proveli zajedno na snimanju i ni u čemu se nismo slagali, tako da ne verujem da ću ikad s njom ponovno da radim.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno