Mehmet i Tajfun se potuku!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 97 epizoda treći deo, Mehmet i Tajfun se potuku!

By  | 

pageMehmet i Tajfun se potuku!

Madžit pretura po Sultaninim stvarima kako bi našao nešto vredno ( Smatra da je Sultan bogata jer je majka uspešne manekenke ). Sultan ga zatiče kako pretura po njenim stvarima.Sultan mu daje nešto novca i upozorava ga da se više ne mota oko njene kuće i kćerke jer će ga ubiti.

Merjem odvodi Huliju u La Evsun.Hulija bira haljine i kaže Evsun da će ih uzeti za Merjem.Evsun kaže Huliji da se cene haljina kreću od 1 000 e.Evsun govori Merjem da neće dozvoliti da iskorišćava njenu svekrvu.

Omer govori Džengizu da ubistvo Ajhana Kartepe nije rešen i da će ga pokrenuti ponovo.Omer pita Džengiza da li je Nuran mogla sama da ubije Jusufa Erkirana, zakopa ga u vrt, da ga sama iskopa i zakopa ponovo u vrt Atahanovih.Omer traži od Džengiza da mu dovede Evsun.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *