Mehndi Hai Rachne Waali – 148. epizoda - Palavi planira puđu!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 148. epizoda – Palavi planira puđu!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 148. epizoda – Palavi planira puđu!

Palavi plače u kuhinji. Dođe Milind koji je odmah uteši, pa mu se ona poveri da je zaglavljena između Mandara i Ragava. Milind veli da ne bi trebalo da ostane samo zbog Viđeja. Palavi je zaglavljena između dužnosti i ljubavi. Milind je savetuje da ide Ragavu. Dođe Amruta koja pita koji je mesec po hindi kalendaru. Milind kaže da je “shravan”. Palavi padne na pamet da mogu proslaviti “Mangala gaur” da bi pozvali i Ragava. Milind otkrije Amruti da se slavi svakog utorka i da žene poste za svoje muževe. Amruta je voljna da se pobrine za aranžman.
Farhad pita Krišnu zašto Amruta još uvek nije u radnji. Amruta se svađa s njim i tera ga da nosi sari da bi pomogao mušteriji. Traži od njega i da ode u nabavku za predstojeću puđu.
Mandar govori Palavi da se vrati kući, ali mu ona kaže da ne treba brinuti o svemu tome. Mandar vidi da Ragav zove Palavi.
Palavi ubrzo primeti da Mandara nema, zabrine se i potraži ga. Ugleda ga na ivici terase, ispusti slušalicu i zaustavi ga. Mandar se pravi da ne zna kako je dospeo na terasu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *