Mehndi Hai Rachne Waali – 150. epizoda - Palavi je van sebe?

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 150. epizoda – Palavi je van sebe?

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 150. epizoda – Palavi je van sebe?
Prevod: Maja

Šarda saopštava da je ta molitva za njihovog zeta koji nije govornik marati jezika, tako da će nastupi biti održani na hindiju. Palavi, Šarda, Mansi, Suločana i Kirti plešu. Ragav pohvali Palavi da je prelepa. Ona dolazi do njega i žali mu se da je umorna. On je nahrani pirinčem od pudinga.
Sani primeti Mandara srećnog kako Palavi jede puding, tako zaključuje da je ova poslastica bila namenjena Palavi a ne Ragavu.
Kasnije, Palavi oseti vrtoglavicu za vreme plesa. Sani namerno uhvati Kirti sa strane i glumi da je vređa, to privuče pažnju Ragavu i on polazi za njima. Mandar se ozari. Palavi se oseća loše i oslovljava Ragava, međutim Mandar je hvata u naručje i odvede u sobu. Đaja zapazi ovo i traži Ragava. Ragav udari Sanija zbog lošeg ophođenja prema Kirti. Ipak, Kirti ga smiruje i podseća da je to njihova unutrašnja stvar. Sani ne želi da se meša. Đaja pozove Ragava, on vidi Palavi i Mandara u sobi. Suločana ide za njima. Mandar zaključava vrata. Ragav lupa na vrata i viče mu da otvori, pomahnitao je. Suločana prebacuje da je Palavi sigurno pošla za Mandarom svojevoljno pošto mu je supruga. Ragav je opomene: “Palavi je moja žena!”
Mandar pilji u Palavi. Ona drži njegovu ruku umislivši da je to Ragav, govori mu da je ne napušta i da bude uz nju.
Ragav uđe unutra i vidi Palavi kako odmara (stavila je glavu) u Mandarovom krilu. Suločana mu se ruga i smeje se. Mandar pogleda Ragava i pomeri Palavi u stranu, međutim Palavi mu hvata ruku i moli ga da je ne ostavlja. Naziva ga slatkim. Ragav je zatečen, ulazi u sukob s Mandarom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *