Mehndi Hai Rachne Waali – 154. epizoda - Mandar gurne Šardu sa terase!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 154. epizoda – Mandar gurne Šardu sa terase!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 154. epizoda – Mandar gurne Šardu sa terase!

Palavi priđe Ragavu dok vežba sa crnom kafom. Zavitlavaju jedno drugo i Ragav joj se tom prilikom zahvali što je vratila njegovu Palavi, mnogo je srećan što je tu.
Nakon što Šarda porazgovara sa njim i ode u hram, Mandar nazove Sanija i uverava ga nema razloga za brigu jer će se Palavi vratiti u roku od 24 časa. Sani napomene da je Kirti ta koja paniči.
Mandar primeti da nema šećera u kuhinji i potraži u šteku gde ga je Šarda ranije sakrivala. Tu se pojavi Šarda koja pita kako je našao šećer ako je ranije samo on znao za taj štek? Šta da misli, da nikada nije ni izgubio pamćenje ili da se sada prisetio svega? Odlazi zapretivši mu da će kao štit braniti Palavi čak i od njega.
Mandar se zaključa u sobu i počne da paniči. Kako da im kaže da se setio svega još prve noći? Sve je uradio namerno, zbog Palavi. Palavi je njegova, samo njegova. Moraće da učini nešto povodom svoje majke.
Đaja pita Ragava nakon što ovaj zatraži od Farhada da poveća bezbednost da li se plaši da će mu Mandar oteti Palavi? Takođe ima neku ideju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *