Mehndi Hai Rachne Waali – 219. epizoda - Sumit traži otkupninu za Išu koju je kidnapovao, Ragav je spasi i dovede nazad kući!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 219. epizoda – Sumit traži otkupninu za Išu koju je kidnapovao, Ragav je spasi i dovede nazad kući!

By  | 

Sumit traži otkupninu za Išu koju je kidnapovao, Ragav je spasi i dovede nazad kući!
Palavi hrani Ragava supom i kaže mu da mora da se odmori danas ako želi da putuje sutra. Takođe mu otkrije da Iša jede u svojoj sobi i da misli da je to zato što su Kirti i Đaja pomalo grube prema njoj. Posle je vidi kako prolazi i zaustavi, pita da li je večerala a zatim se izvinjava zbog Đajinog i Kirtinog ponašanja. Iša veli da nema potrebe.
Kirti masira Saniju glavu i podeli sa njim da sumnja u Išine namere. Sani odbrani Išu i njene sumnje pripiše uticaju Đaje i Palavi sa kojima najviše vremena provodi.
Ujutru, Ragav se protivi da ponesu toliku hranu na putovanje kao da će se nastaniti tamo. Palavi nije imala srca da odbije Đaju. Ragav se konačno složi da uzmu i to ako će je učiniti srećnom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site