Mehndi Hai Rachne Waali – 221. epizoda - Sani i Iša smeste Palavi, Ragav želi da se Palavi bavi dizajnom njegovog nakita!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 221. epizoda – Sani i Iša smeste Palavi, Ragav želi da se Palavi bavi dizajnom njegovog nakita!

By  | 

Sani i Iša smeste Palavi, Ragav želi da se Palavi bavi dizajnom njegovog nakita!
Palavi kaže Đaji da će ona sve srediti za sutra i da ne treba da brine ni o čemu. U sebi misli da će sutra Đaji prirediti najlepše rođendansko iznenađenje. Ona ode do Ragava i izvini mu se zbog načina na koji je reagovala kada ga je videla kako hrani Išu supom. Ragav kaže da je u redu, njena reakcija je bila opravdana. Palavi mu kaže da će ona sve srediti za sutra i da ništa ne brine. Ragav je pita da li je sigurna? Ona potvrdi i kaže da zna da mu nešto muči um već duže vreme. Ragav ne govori ništa i grli je.
Sledećeg dana, Palavi priredi rođendansko iznenađenje Đaji. Ragav je pita šta to radi? Danas je godišnjica smrti njegovog oca i brata zajedno sa Đajinim rođendanom. Palavi kaže da joj je veoma žao. Čula je Sanija kako priča o Đajinom rođendanu i zato je obavila sve ove pripreme. Đaju brine pošto to znači da nije pozvala sveštenika, to je veoma loš predznak. Ragav je moli da ne brine, on će pozvati sveštenika.
Palavi odlazi da se izvini Ragavu, ali tamo vidi Išu kako razgovara sa njim. Pita je šta ona radi ovde? To je njihova lična stvar i oni će to sami rešiti. Iša se izvini i odlazi odatle. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site