Mehndi Hai Rachne Waali – 226. epizoda - Palavi konačno sazna istinu o noći koju su proveli zajedno Ragav i Iša!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 226. epizoda – Palavi konačno sazna istinu o noći koju su proveli zajedno Ragav i Iša!

By  | 

Palavi konačno sazna istinu o noći koju su proveli zajedno Ragav i Iša!
Palavi kaže Iši da prestane da bude jeftina jer Ragav voli nju i ona ga nikada neće dobiti. Iša joj kaže da onda pita Ragava zašto je proveo noć sa njom (Išom) u Varangalu. Palavi je ošamari i kaže joj da spakuje torbe i napusti kuću pošto je prešla svaku granicu.
Palavi kada izađe iz sobe vidi Ragava sa medijima. Reporter pita Ragava ko je njegova inspiracija da uvek drži njegovu zlatarnicu na samom vrhu. Ragav vidi Palavi i pokazuje prema njoj izjavivši da je to zbog njegove žene, Palavi je promenila njegov život na bolje i inspiriše ga da bude bolja osoba. Reporter zatim pita Palavi da li se i njen život promenio. Palavi kaže da ju Ragav nije promenio, već da ju je upotpunio i naučio je kako da bude srećna, kaže da je oduvek želela nekoga u svom životu kome bi mogla da veruje i koga bi mogla da zove svojim.
Ragav odlazi u svoju sobu i zatvara vrata. On je uznemiren i gleda njihove venčane slike, ne zaslužuje Palavi jer ga je ona uvek volela i verovala mu, dok ju je on prevario. Njegova savest ga savetuje da Palavi kaže istinu kako ona to zaslužuje i neka sama odluči da li želi da ostane sa njim ili da ga napusti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *