Mehndi Hai Rachne Waali – 231. epizoda - Ragav pokuša da se ubije?!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 231. epizoda – Ragav pokuša da se ubije?!

By  | 

Ragav pokuša da se ubije?!
Đaja govori Palavi da je Ragav taj koji će napustiti kuću. Palavi odbija da ostane jer je Ragav taj koji ju je doveo u kuću nakon njihovog venčanja. Palavi i Dešmukovi odlaze. Đaja ne izusti ništa Ragavu, odlazi, a i ostali za njom.
Palavi tužna uđe u svoju sobu. Pridruži joj se Viđej koji je uteši, on i Đaja nisu znali ništa o istini. Iskreno, teško mu je da shvati da ju je Ragav prevario. Palavi kaže da se Ragav možda umorio od nje. Viđej je savetuje da donese odluku za svoju budućnost bez brige o bilo kom drugom.
Ragav se kod kuće napije, kroz glavu mu prolaze uspomene sa Palavi, a zatim i ono što je uradio sa Išom. Za sebe kaže da mu je žao i da ne zaslužuje Palavi. Ne zaslužuje nikakav luksuz u svom životu i da bi platio za svaki bol koji je naneo Palavi, ubiće se. Kirti ga zaustavi kada stavi razbijenu flašu preko zgloba, a Đaja ga ošamari i prekori, nije učinio dovoljno loše pa sad želi da napravi još jednu grešku? Ragav je grli, ne želi da postane čudovište već želi da postane Palavin Ragav. Đaja mu dopusti da stavi glavu u njeno krilo i plače. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno