Merjem – 2. ep. – Oktaj pokuša da ubije Merjeminog oca, Merjem izlazi iz zatvora!

Meryem - Merjem

Merjem – 2. ep. – Oktaj pokuša da ubije Merjeminog oca, Merjem izlazi iz zatvora!

By  | 

Oktaj pokuša da ubije Merjeminog oca, Merjem izlazi iz zatvora!

Merjem je sad u zatvoru; i unutra i napolju je vreba velika opasnost.
Merjem muče pitanja. Ona je slomljena kad čuje da joj je otac u intenzivnoj nezi. Jurdal Sargun, Savašev otac, radi sve da bi se postarao da Merjem bude neprijatno u zatvoru. On takođe pošalje nekog da ubije Merjem, ali žena koja se sprijateljila sa Merjem stane ispred nje da je zaštiti, pa tako ona umire a Merjem je spašena.
Oktaj ponovo zadobije Merjemino poverenje kad je uveri da će on biti uz njenog oca. Kad Arifov prijatelj, savetnik Turan Ersoj čuje šta se desilo, on odmah krene za Istanbul. Da bi sprečio da sve što se desilo bude razotkriveno, Oktaj pokuša da ubije Merjeminog oca i da ga tako spreči da otkrije da je on (Oktaj) prouzrokovao nesreću. Međutim, ne uspeva u tome, ali se ipak stanje Merjeminog oca pogorša. Turan Ersoj radi sve da bi Merjem bila puštena iz zatvora i u tome uspeva, međutim, Merjem život neće biti lak ni kad izađe iz zatvora.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.izleyiciplatformu.com

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *