Merjem – 9. i 10. ep. – Merjem planira da ispriča Selmi istinu o nesreći!

Meryem - Merjem

Merjem – 9. i 10. ep. – Merjem planira da ispriča Selmi istinu o nesreći!

By  | 

Merjem planira da ispriča Selmi istinu o nesreći!

9: Nakon što je Gučlu ubedi, Burdžu odlazi u arhivu. U dosijeu sa dokazima je pronađena manžetna u obliku slova „Š“ i ona ih dovodi do cilja. Kad sazna za ponovnu istragu, Oktaj ludi. Savaš se zbližava sa Merjem i odlučuje da više neće dozvoliti da je Oktaj obmanjuje. Oktaja Merjem uhvati u apartmanu Jural. Gučlu i Burdžu se nađu u velikoj opasnosti,  nakon što pronađu vlasnika manžetne. Iako voli Oktaja, kad sazna da je Oktaj ubica, Beliz je primorana da donese važnu odluku. Iako do sad nikome nije rekla šta je doživela, Merjem više ne može da čuva tu tajnu i spremna je da ispriča Selmi istinu o noći kad se desila nesreća.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


10: Iako su posle svih događaja primorani da se drže podalje jedno od drugog, Savaš i Merjem se još više zbližavaju. Arif je spreman da progovori. Merjem i Savaš pronalaze Arifa kako pluta po bazenu. Merjem plače i pita oca zašto joj je to uradio. Savaš i Merjem ga brzo odvode u bolnicu. Merjem polako prilazi šinama od voza…

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *