Milost 28 i 29 epizoda,Firat je otrovan - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 28 i 29 epizoda,Firat je otrovan

By  | 
Firat je otrovan

Deniz

Firat je otrovan
28 epizoda
Policija dolazi po Firata u seoski hotel i odvodi ga. To će u potpunosti promeniti odnos između Narin i Firata. Firat smatra da je Narin odgovorna za sve što mu se dogodilo. Firatova i Narinina ljubav proći će još jedan test.

Sinan pak ne želi čekati prekristenih ruku. S jedne strane obaveštava Narin o Irmakinim intrigama, dok s druge kuje planove da stane na kraj njenom odnosu s Firatom. Svi tragovi o trovanju Firata upućuju na Erola.

Sermet napokon želi stati na kraj slučaju s gangrenom. Deniz obaveštava Sermeta o svome venčanju sa Džanom. Sermet je uznemiren. U prošlosti, Deniz se pokušava iskupiti jer je povredila Narinina  osećanja

. Mehmet i Šadije skrivaju se u kući na planini. Šadije ima porodjajne bolove. Šadije očekuje bolno razdoblje u životu nakon porođaja.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site