Milost 40 i 41 epizoda - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 40 i 41 epizoda

By  | 
Serija Milost

SERIJA MILOST

Milost 40 i 41 epizoda
40 epizoda
Džanov se život zajedno s njegovim ateljeom pretvorio u pepeo. Irmak želi posvađati Sermeta i Deniz ugostivši Džana u njihovoj kući. Sermet, koji pak Deniz povede sa sobom, time uništi Irmakine namere. Dok se Sermet s velikim uzbuđenjem sprema ugostiti Deniz u svojoj kući, Deniz se šokira kad primeti ko joj se nalazi pod nosom.

Uzrujana, Deniz odlazi k Narin i priznaje joj svoju ljubav prema Sermetu. Firat pak odlazi svom bratu da ga pita šta je učinio Deniz te ostaje šokiran ljubavnim priznanjima jadnog Sermeta. Narin i Firata očekuju teški dani između dvoje ludaka.

Firat i Narin uhvate Alija dok pije kafu sa Šadije. Firat ga ozbiljno upozori da je se kloni. Šadije dobija iznenadnu poslovnu ponudu koja će joj iz temelja promijeniti život.

Sermet i Firat odluče postati partneri luksuznog restorana kojem ne ide i koji traži partnera. Zovu Narin i Deniz u restoran kako bi ih pitali za mišljenje i pokazali im ga. Čim ugledaju vlasnicu restorana Ahu, Narin i Deniz odmah promene boju lica. Firat i Sermet pak ništa ne shvataju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site