Milost - 42. 43. i 44. epizoda - kraj 2. sezone

Milost

Milost – 42. 43. i 44. epizoda – kraj 2. sezone

By  | 

10250883_687987571259526_1020281973_n

Milost – 42. 43. i 44. epizoda – kraj 2. sezone

42. epizoda

Otkriveno je da je Irmak izazvala vatru te ona umesto zatvora pristaje na odlazak na lečenje. Sermet se boji da se Deniz, slomljena, neće tako lako oporaviti. Sermet koji je već na rubu strpljenja i koji smatra da Irmak što pre mora ozdraviti kako bi on bio sa ženom koju voli, započinje s ludim projektom.

Firat predoseća da bi Šadijina reklama mogla izazvati skandal da se počne emitirati pa poduzima mere predostrožnosti. No Šadije će opet učiniti po svom, što će imati neočekivane posledice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Policija prima prijavu o upletenosti Redžepa u Zaferovu smrt. Redžepa, koji traži Sermeta za pomoć, očekuje veliko razočarenje. Sermet mu govori kako je Narin jedina koja može donositi odluke vezane uz oca. Narin se suočava s jednom od najtežih životnih odluka. Ili će izdati samu sebe i pravdu i spasiti oca ili će ga poslati u zatvor. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *