Milost 9-a i 10-a epizoda - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 9-a i 10-a epizoda

By  | 

Firat i NarinMilost 9-a i 10-a epizoda
9 epizoda
Redžep je otišao s Umu i tako jako rastužio Hatidže i Erdogana. Međutim neočekivani događaj razveseli Hatidže. Redžep se vratio, ali razlog njegovog  povratka je drugačiji.

Nakon što je otišao, ekonomska kriza u zemlju pogodila je i Jaslihan. Hikmet je prodao tvornicu i povukao se s mesta predsednika kluba.

Nedžati više nije u stanju pomagati Narin, koja zbog krize ne može naći posao ni kod Idžlal. Otkako je Redžep otišao, njegova majka više nije ista, a Mehmet koji je Šadije uhvatio sa Zaferom, Narin više ne šalje u poslastičarnicu. Upravo zato Narin mora odustati od školovanja i pronaći posao s punim radnim vremenom. Firat se umeša u situaciju i kaže da joj želi pomoći. Hikmet je imao koristi od krize. Zahvaljujući Baburu, preko noći je postao milijarder.
Šadije je dobila ponudu iz krojačnice i ukućane obaveštava da će tu I  raditi. Mehmet je nespokojan, ali ne može joj reći da ne želi da radi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Irmak postaje opsednuta s Narin, a informacije do kojih dođe poljuljaju  je da smisli način kako da Narin smesti u zatvor. Firat iznenada odluči nazvati oca te mu kaže da želi da se napokon organizuje veridba. Međutim postoji jedan mali problem. Irmak je jako uvređena i odbija se verity  za Firata. Sermet, pak, kaže Narin da će joj reći gde je Šadije, ali tek kad se Firat i Irmak vere.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *