Miti odlučuje da napusti Akaša!

Indijske Serije

Odbačena (1 401.ep.) 16.06.2014. – Miti odlučuje da napusti Akaša!

By  | 
Miti se priseća kako je Akaš radio puđu

Miti se priseća kako je Akaš radio puđu

Miti sluša Ekadiš

Miti sluša Ekadiš

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ekadiš kaže da Akaš neće voleti usvojeno dete

Ekadiš kaže da Akaš neće voleti usvojeno dete

Miti je šokirana jer Ekadiš hoće da ona ode iz Akaševog života

Miti je šokirana jer Ekadiš hoće da ona ode iz Akaševog života

Ekadiš je šokirana. Dolaze Pavitra i Gomti, kažu Ekadiš da su uradile sve što im je rekla. Gledajući Miti, dodaju da su bacile sve stare biljke koje, niti su cvetale niti rađale. Ioanko su samo zauzimale prostor. Sad su stavile nove biljke koje će i cvetati i rađati. Ekadiš ih otera. Sestre odlaze smeškajući se. Ekadiš prokomentariše da nema smisla zalivati biljke koje im nikada ništa neće dati.
Okrene se ka Miti: “U velikoj sam dilemi! Na jednoj strani si ti, koja si jako dobra, a sa druge moj sin, naslednik! Ti mi reci, šta da radim? Zar da ostane bez dece ceo život zbog tebe? Zar nećemo imati naslednika u kući?”
Miti je šokirana tim pitanjima.
Ekadiš nastavi: “Znaš koliko je sad lud za bebom. Uradio je tako tešku puđu zbog bebe. (Miti se priseća puđe.) Mislim i na tebe. Žena je nekompletna ako nikada ne postane majka.”
Miti joj kaže da ne misli tako: “Znam da nikada neću postati majka, ali, možemo uvojiti bebu! Znam da je ljut na mene, ali, nateraću ga da se složi! Usvojićemo bebu i on će postati otac…”
Ekadiš je prekine: “Beba mog starijeg sina da dođe iz sirotišta? Ko zna čiju će krv nositi u sebi! Ipak je naša krv, naša krv! To se neće desiti! Poznajem svog sina jako dobro! Čak iako Akaš usvoji bebu zbog tebe, niti će je voleti, niti postati otac iste! To upamti!”
Miti: “Šta onda želite od mene?”
Miti: “Ostavi Akaša za njegovo dobro! (Miti je u šoku.) On se neće ponovo ženiti dok si ti tu!”

Nani kaže Mukti da trudna žena izvlači energiju iz zemlje, neba i svega u univerzumu. Trudnoća potpuno promeni ženu, kao što je i nju promenila. Muku se nasmeši. Ona oseti nešto i dodirne stomak. Beba se ritnula. Mukta postane emotivna. Pita Nani hoće li se Višnu oporaviti pre nego što im se rodi beba, ili neće ni znati kada ga njegovo dete bude nazvalo ocem. Nani odgovori da se svako dete rađa s određenom sudbinom. Desiće se ono što mu je zapisano u sudbini. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *