MN02.01.2014,Anandi gubi ravnotezu i pada u jezero - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN02.01.2014,Anandi gubi ravnotezu i pada u jezero

By  | 

INDIJSKI GLUMCIEpizoda pocinje kako A I Mahi dolaze kod Menu I kazu da imaju ideju kako da vrate pamcenje ocu Anupu.Menu kaze da je on avec pokusala da mu povrati pamcenje.Mahi kaze,otac se seca imena Udaipura.Menu prica za neko mesto gde su se upoznali prvi put.A pita za Pichola jezero I pita sta se tamo desilo.Menu kaze da ne zeli da se priseca tog dogadjaja I da se uplasi kad se seti tog jezera.Ona kaze da je Anup pitao da idu na jezero I das u oni otisli tamo.Menu im govori dogadjaj koji se desio na jezeru I to sokira A I Mahija/Dogadjaj koji Menu prica je ubrzan I jos uvek ne znamo o cemu se radi/.

J pregleda Gangu.K dolazi I pita ga kako je.J kaze da je dobro.K joj kaze da jede.Ganga kaze da ne moze da jede masnu hranu.Ona dodaje da joj organizam ne moze lepo to stvariti u njenom stanju.K joj kaze da ne govori tako I da jede.Ganga kaze beba ce dobiti na tezini I to ce mozda uticati I na moje zdravlje.J joj predlaze da pripremi neku laganu hranu koja je hranljiva.K kaze d ace pripremiti laganu hranu I kaze J da pojede on hranu koju je ona donela.J jede.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Siv kaze Iri da kasni u kancelariju.Ira mu kaze da doruckuje.Anup kaze Iri da spakuje klagan dorucak Sivu I da ce on moci da jede na putu do posla.Menu kaze da je rekao bas ono sto je ona mislila da uradi.Siv se slaze,ali vidi Iru ne zadovoljnu.A zove sve.Alok zove Mahi.Mahi dolazi I pozdravlja sve.On kaze Anupu da mu je dosadno kuci I da su planirali da ga ga provedui po Udaipuru.Anup kaze da zeli da poseti mesta u Udaipuru.Siv kaze da je to dobra ideja I da bi I on krenuo,ali je zauzet.Dadu kaze imas mnogo obaveza kao kolektor.Anup pita gde idu.Mahi izgovara imena nekih mesta.Anup pita za Picola jezero.Mahi kaze,naravno.Dadu im kaze da prvo doruckuju.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *