MN 02.12.2013.Menu krivi sebe za Irinu nesrecu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 02.12.2013.Menu krivi sebe za Irinu nesrecu

By  | 

IstinaScena se nastavlja kako Siv pita za gorku istinu I prekida Menu.Alok kaze Iri,da istina je da si rodila dete istog dana kada je dete rodila jos jedna dama,molio sam je da mi da svoju najvecu srecu I ona se slozila,nija cak dobila ni priliku da obozava svoje dete,tako da nikad ne mozes da kazes da si ilegalno dete ili nadjeno.Ti si sin Anupa Sekara,nisi nas sin,ali si sin Anupa I Menu,svi su u soku.Alok hvali Menu u veoma tuznom raspolozenju da je dala veliku zrtvu za Irin zivot,svoje prvo dete.

Ira dozivi sok.Ona seda na sofu I sedi kao kip.Menu kleci pred Irom I kaze da je ona Siva samo redila,a da ga je ona/Ira vaspitala/ i da je on njen sin..Ti si ga napravila sjajnim covekom,sto cak ni ja ne bi mogla,ali Ira nije u stanju da slusa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alok kaze da se on osecao bespomocno tada vise nego danas,jedina je to bila opcija za mene da bi spasio tvoj zivot,ti ne bi izdrzala istinu nakon sto si imala vec 2 pobacaja.

Scena se pomera 30 godina unazad.Kada je Menu u nesvesti u bolnickoj sobi,Ira je gleda,izlazi napolje na trenutak,vidi damu kako gorko place,ona pita drugu damu /mozda svekrvu te dame/sta se desilo.Ona odgovara da ona ne moze postati majka ponovo nakon pobacaja.Ira je tuzna.Alok dolazi,vidi je kako sedi u uglu.Prilazi joj I pita da li je sve u redu,kako se oseca.Ira mu govori sta je cula I dodaje da ce umreti ako se nesto njenom detetu dogodi.Alok joj kaze da ne govori o tome I da ne brine jer je potpuno u redu I  da treba da bude pozitivna I da se fokusira na Menu.Vreme za njen porodjaj jos uvek nije I kaze joj d aide da odmori kuci.Alok joj kaze da ide kuci,ali Ira odbija,rekavsi da je u Anupovom odsustvu Menu njena odgovornost.Med.sestra  je obavestava da porodjajni bolovi jos nisu poceli I da ako ne pocnu,on ice morati da ih podstaknu I da  ona ide  kuci jer je takodje trudna.

Fles bekovi su zavrseni.Scena se vraca u sadasnjost.Alok kaze da je ona bila veoma povredjena sto je nekom neznancu dete rodjeno mrtvo.Alok na kolena gorko place I kaze voleo bih da te nisam poslao tog dana kuci jer nisam znao da su Menu bolovi poceli.

Scena se vraca u flesbekovima.Menu vristi od bolova,medicinska sestra pokusava da je smiri.Menu kaze da joj pozovu sestru/Iru/.Alok je takodje prisutan.Sestra kaze da nema potrebe da je zovu I govori joj da ce sve biti u redu.Ali Alok zeli da Ira bude uz Menu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *