MN 03.01.2014.,Uskoro godisnjica Siva i Anandi - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 03.01.2014.,Uskoro godisnjica Siva i Anandi

By  | 

Indijska romantikaUskoro godisnjica Siva i Anandi

Epizoda pocinje kako Sumitra odlazi u kuhinju da pripremi nesto.Gewna je pita sta zeli da pripremi I kaze da ce to uraditi ona.Sumi nece da kaze sta priprema I kaze da ce to odraditi sama nakon sto ona zavrsi sa radom u kuhinji.K dolazi I kaze da zeli da pripremi nesto.Gena kaze da ona vec priprema jelo Dhokle.Sumi I K se smeju jer su one to zelela da pripreme za Gangu.Gena kaze da ce one reci Gangi da su joj zajedno to pripremile.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alok I Dadu su zabrinuti.Siv kaze da ce se oni vratiti.Anup se vraca kuci.Dadu ga pozdravlja.Anup tiho odlazi u svoju sobu.Menu,Mahi I A ulaze u kucu.Dadu pita da li je poseta Pichola jezeru na bilo kakav nacin uticala na Anupa.Oni su tihi I sede na krevet.Dadu kaze ne znam zasto Bog ovo radi mom sinu.On se vratio,ali je I dalje tako daleko od nas.On se vratio,ali Menu je I dalje usamljena.Cini se kao das u boje zivota izbledele.Anup izlazi iz sobe I svira trubu.Anandi,Mahi I Menu se smeju.Siv I Dadu su iznenadjeni.Dadu kaze to je ona stara melodija.Anup kaze vratilo mi se pamcenje,sada sam dobro.Dadu je mnogo srecan.Anup prilazi Aloku.Dadu mu kaze da ga zagrli.Dadu I Anup se grle.Svi su srecni.Dadu grli svog sina.

J otvara prozor da vidi mesec.On sedi na Ganginom krevetu drzeci je za ruku.J I Ganga gledaju u mesec.J hvali njenu lepotu.Ganga kaze da je cula da doktori ne znaju da budu romanticni.Ali ti si romantican.J kaze to je zbog tebe.K zove I ulazi u sobu.J ustaje.K slatko vice na njega sto je otvorio prozor.K kaze Gangi da sedi.J kaze da je on doktor I da zna da ona moze I da sedi malo.K ide da donese nesto za Gangu.Ganga kaze da nije gladna.J dobija poziv iz bolnice I mora da ide.J kaze Gangi da uzme lekove I da spava.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *