MN 03.02.2014.,Sanci odbija Saurava - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 03.02.2014.,Sanci odbija Saurava

By  | 

Anandi i SivSanci odbija Saurava
Epizoda pocinje kako Pajal govori Sanci da Surab nije dobart decko I da je samo koristi.Sanci vice na nju da mu veruje I kaze joj da prestane da prica lose o njemu.Pajal upozorava Sanci.Raznosivac pice donosi picu I osrtalo.Sanci kaze Pajal d aide jer joj gost uskoro dolazi.

A otac je u autobusu I priserca se male A I vremena provedenog sa njom.Priseca se A vencanja sa J.On kaze kupujem igracke za svog praunuka I ponosan sam na svoju kcerku.

U Dzatlasaru gosti stizu Sugnini dolaze I pozdravljaju B,kazu da ona nije mogla da dodje.A dolazi sa porodicom.Dadu pozdravlja B,a uzima njegov blagoslov.Sugnina porodica hvali Amola.Amol ih pozdravlja.Dadu se Sali da oni nisu pozvani na ceremoniju.K dolazi I kaze da je to zapravo I razlog njihovog dolaska.A pozdravlja K,Sumi I Genu.Nandu pozdravlja Amola I pita ga da li ga se seca.Amol zove K bakom.K je srecna I blagosilja ga.A im kae da je Amol primljen u skoli I na ispitu je imao savrsene ocene.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Neka zena daje compliment K,da danas blista.Dadu kazer da I on misli tako I poklanja joj buket.K ga daje Makanu I kaze da dekorise sa ostalim cvecem.A pita za svog oca.B kaze da ce I on uskoro doci.A otac izlazi iz busa,neko ga gleda I krade mu torbu koju je poneo za Amola.A otac trci za njim.J I Ganga silaze na proslavu.J pozdravljka sve.Dadu sa porodicom blagosilja bebu.J kaze da lici na Gangu.Svi se smeju.A prima poziv od svog oca.On je informise da je neko ukrao njegovu torbu u kojoj je doneo poklone za sve.On kaze da ne moze doci praznih ruku I da je zato odlucio da se vrati.A kaze d ace poslati Siva da ga dovede I da niko nece primetiti nista.On kaze d ace doci ako ona insistira.A kaze da ga ceka.
Sanci zeljno ceka Saurava I zove ga,ali se on ne javlja.Zvono zvoni.Saurav dolazi I grli Sanci.Sanci se oseca nelagodno.On ulazi u kucu.
NASTAVAK NA SLEDECU STRANU

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *