MN 03.10.2013,Sanci uzima noz i sece vene - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 03.10.2013,Sanci uzima noz i sece vene

By  | 

AnandiA razgovara sa Gospodom.Ona kaze da ni Siv,a ni Ira ne grese zbog svog ponasanja.Ni jedan brat,a ni majka ne mogu gledati sestru ili kcerku u tom stanju.Kada sam trebala da izaberem porodicu,moja obaveza je bila da izaberem ovu,jer je sada ovo moja kuca…ja sam snaja I kcerka ove kuce.Siv je meni sve….ja sam nista bez njega….on mi je muz.Prihvatila sam da prekinem odnos sa mojom porodicom,moram da znam zasto je Siv I dalje ljut na mene.Ona se moli da se sreca vrati u njihov dom.

 

K gleda u J sliku.Ona kaze mislila sam da si se promenio I postao razuman,ali ne…Znas lid a ne mozemo da idemo na oci ispred A porodice zbog tebe.Nisam ni u nocnim morama zamisljala da mozes uraditi to…idi I budi srecan.Neko kuca na vratima,K krije sliku.Nandu je.On kaze da je cuo da je J ozenio G.On kaze da je sestra Sanci dobra,ali je sestra G jos bolja.Ona ima I Manua,mi cemo se igrati I biti srecni kao kad je bio ovde.K kaze da je to problem odraslih I pita ga da li zeli da mu pozove oca.Nandu bezi.
LS dovodi Jagija Gangu Manua I Kaku svojoj kuci.LS zena im zeli dobrodoslicu.Odvodi G da joj pokaze njenu sobu.
Siv se vraca u sobu.A ga pita da li mogui malo da razgovaraju.Siv kaze kasnije…umoran sam.A I dalje prica,ali S gasi svetlo I spava.A se priseca scene sa svojom  majkom.Ona kaze u sebi,mozes uvek biti daleko,ali uvek si mi blizu I brines za mene.Ti si me nacula kako da se borim sa okolnostima,danas mi je potrebna tvoja ljubav.
Svi su u kuci LS.Njegova zena kaze da Manu vec spava,spava ce sa nama danas.Lal kaze J I G,sigurno ste umorni,niste se odmorili iako ste doputovali iz Mangolore.J kaze d ace njemu dobro biti u hodniku.G I Manu mogu spavati u sobi.LS kaze vi ste sada u braku…treba da budete zajedno.J kaze samo sam joj stavio mang…nisam je jos ozenio.G se slaze sa J.G kaze vec smo povredili dosta ostale,sada ne smemo zaboraviti nase vrednosti I povredimo I svoje duse.Lal kaze vas dvoje ste stvoreni jedno za drugo.Lal kaze zeni da povede G I Manua sa sobom,a on ce sa J ostati u gostinjskoj sobi.
Sledeceg jutra Lal dolazi u B kucu,B ga pita da li je sve u redu.Lal kaze da jeste,ali J je dosao po svoje stvari iz bolnice.K kaze video si svojim ocima sta se desilo juce.Lal kaze to je licni problem,ja brinem za bolnicu.Seljaci nisu odgovorni ni za sta,imaju puno nade u nasoj bolnici.J je director,vi ste odradili dobar posao kada ste podigli bolnicu,pogresno je da tu stanete,ako J ne radi tamo,nije moguce da radim ni ja.Tada mozemo ostaviti sve pacijente u bozijim rukama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

74 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *