MN 05.02.2014.,Sluga Anandi govori istinu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 05.02.2014.,Sluga Anandi govori istinu

By  | 

Siv,Amol,AnandiSluga Anandi govori istinu
Epizoda pocinje kako Dadu hvali K za pripremanje Poje I za proslavu.Ira kaze da oni sada odlaze.A to govori takodje.K se slaze.Kaze mislila sam da vas zaustavim,ali…A kaze da zeli da Amol bude stalno prisutan u skolu.K ih blagosilja.S uzima njen blagoslov.A I porodica su stigli kuci.A daje caj Dadu I Aloku.Dadu pita za Amola.A kaze da pakuje torbu sa Sivom za skolu.Sluga dolazi I razmislja da kaze Daddu o Surabu.Sanci dolazi I gleda ga ljutito.On cuti.A oseca da nesto nije u redu.Ona kaze slugi da kaze sta zeli.Sanci razmislja sta ako im kaze o Saurabu.Sluga kaze da mora d aide kuci,potreban je porodici.

Sluga kaze da mora da napusti svoj posao.Dadu mu kaze da uzme potrebno odsustvo I vrati se.Sluga mu kaze da treba da nadje drugog slugu.Daddu mu kaze da poveri njemu svoj problem.Alok kaze da mu je mozda neugodno da deli svoj problem sa njima.Dadu kaze ne mozemo da te prisiljavamo da ostanes,uzmi novac I idi.Sluga se slaze.A predlaze da mu daju punu platu.Dadu se slaze I daje A novac.A mu odnosi.Sluga je I dalje u soku.A ga pita da mu kaze istinu.Pita gad a li mu je Sanci nesto rekla.Sluga kaze da je njegova greska.Nisam smeo da udjem u njenu sobu bez njene dozvole.A mu kaze da joj isprica o cemu se radi.Sluga kaze da kada se vratio iz marketa video je otvorena vrata.On kaze da je cuo glasove iz Sancine sobe.On joj govori da je neki momak bio u njenoj sobi.A pita ko je on?Sluga kaze da ga ne zna I da mu Sanci rekla da nikome to ne govori.A kaze ti si privrzen kuci I zato si pokazao zabrinutost.Nije potrebno da napustas posao.Nikome ovo necu reci.A odluci da sazna ko je taj decko.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *