Mn 05.03.2015.,(1835 epizoda),Proslava Holija! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 05.03.2015.,(1835 epizoda),Proslava Holija!

By  | 

Proslava Holija!
Epizoda počinje kako tečna boja pada na Disu.Svi su šokirani.Nimboli je takodje šokirana.Disa pokriva glavu.Kundan viče na Nimboli i govori da je to uradila namerno.Pita je zar ne zna da se Disa ne igra sa bojama i da ne učestvuje u Holi.Nimboli govori da nije to učinila namerno i da je boju planirala za Kundana.Kundan je krivi i govori da on zna njene nestašluke.Akhira Sing viče na nju što je obojila njegovu babisu.Kundan se smeje.Akhira želi da je ošamari.Disa štiti Nimboli.Nimboli su oči pune suza.Akhira joj govori da je ona problemtična i bez mozga.Akhira Sing viče na damu i govori joj da pazi na Nimboli.Ona mu se izvinjava.Akhira govori Nimboli da ne uradi ponovo tako nešto i govori joj da je Kundan njen muž i njen bog.Ako ga budeš ismejavala ići ćeš u pakao.Kundan se smeje,Nimboli plače.

Nimboli gleda u ženu koja je pazi.Ona je pažljivo grli i ljubi po čelu.
Ganga traži od Jagija da se probudi jer je holi.Abhiman signalizira Gangi.Jagi ustaje sa obojenim brkovima na licu, koji mu je izgleda Abhi napravio.Ganga hvali njegov izgled i kaže mu da je baš zgodan.Jagi gleda u ogledalo i iznenadjen je.Abhiman mu govori da danas dobro izgleda.Jagi im kaže da ne rade to ponovo.Abhiman se izvinjava.Ganga kaže da je holi i da je to bila šala.Jagi izgleda da je ljut na Gangu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Disa otvara ormar i traži odeću.Nimboli dolazi, izvinjava joj se i govori da nije to uradila namerno.Disa joj kaže da nije ljuta na nju.Nimboli je pita zašto se onda otac naljutio na nju?Disa joj kaže da je ona udovica i da ne može da se igra sa bojama.Naljutio se zbog toga i vikao na tebe.Nimboli kaže da bi možda i ona (Disa)volela da se igra sa bojama ponekad.Disa kaže da se njen život ugasio.Nimboli je grli što ju je spasla od ljutnje njenog oca.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *