MN 05.07.2014.Subadra se mesa u Jagijev i Gangin odnos - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 05.07.2014.Subadra se mesa u Jagijev i Gangin odnos

By  | 

Subadra se mesa u Jagijev i Gangin odnosSubadra se mesa u Jagijev i Gangin odnos

Epizoda pocinje kako Subhadra prilazi kod Gange.Pita je da li moze da udje.G kaze da.Subhadra vidi bebu .Razgovara sa bebom s ljubavlju i kaze joj da lici na nju.G se smeje.S razgovara sa njom lepo,G hvali J I kaze da su njih dvoje u vezi ravnopravni.S kaze da se ona ne slaze i da i svi prsti nisu jednaki.Ona navodi primer A I Siva i kaze da je A jaca,A Siv je nesto drugo,A ga je oslobodila od Rasike.S kaze da je mozda ona o J naucila mnogo od A,jer su oni bili muz i zena.Ganga kaze da je to sada iza njih i da ne gledaju nazad u proslost.S kaze da,ona se prilagodila nasoj porodici,osvojila svacije srce…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


S joj kaze da se ne oseca lose kad A dolazi kod njih jer je J njen prvi muz.G se smeje iako to ne zeli,kaze da se tako nesto ne moze desiti jer joj je A najbolji prijatelj.S kaze da ti je smatras prijateljem,ali te veze su jako komplikovane.J dolazi i vidi ih kako razgovaraju. G odlazi.S mu kaze da je rekla G da beba lici na nju.J kaze da su svi rekli da lici na njega i da je ona prva koja kaze da lici na G.On je zove Badi Bua Dzi.S kaze zoves me isto kao i A,sa istom ljubavlju,kazi mi jednu stvar,kada si pored Gange da li mislis na Anandi.J kaze nikada i pita je zasto ga to pita.S kaze zato sto je tesko zaboraviti odnose,posebno ako su bili posebni.

Pita ga da li oseca nesto prema A.Ganga dolazi.J kaze A je za mene posebna,moj zivot je stabilan zahvaljujuci njoj,kada cujem njeno ime,postujem je,nista drugo.J kaze zadovoljni smo svojim zivotima.Subhadra kaze sjajno i razgovara sa bebom.S im kaze da spavaju i da ona sada odlazi.J I Ganga se gledaju

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *