MN 05.12.2013.,Da li se Ira odrice Siva - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 05.12.2013.,Da li se Ira odrice Siva

By  | 
Siv i Sanci

Siv i Sanci nisu rodjeni brat i sestra

Ira se priseca kako mazi svog malog sina Siva dok ih Menu gleda.Ira pita Menu,zasto su joj oci pune suza.Menu laze da joj je mozda nesto upalo u oko.Ira joj kaze da ona moze osetiti njenu bol.Ira kaze mi cemo deliti ovu bebu,on je I tvoj sin takodje.Ira daje bebu Menu.Ira se priseca I kako je Menu dojila Siva kad je plakao.Kraj flesbekovima.Alok kaze Menu das u trebali ovo da kazu svima.Menu kaze sestra Ira voli Siva kao I ranije.Takodje bi meni bilo tesko da ucestvujem sad u njegovom vaspitavanju.Siv je bio njen 30 godina.Alok se moli da Ira prevazidje ovo I prihvati istinu.Menu kaze d ace Iri biti tesko da oprasti I d aim mozda nece oprostiti nikad.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Siv sedi u svojoj sobi.A dolazi I pita zasto muci sebe.Siv kaze da do juce nije znao ko su mu roditelji.Ali sada je on olaksan sto zna istinu I sto je deo ove porodice.Dobio je ljubav dve majke.Ja sam svoju majku zvao Choti ma I kada bi je sada zvao mama Ira bi se osecala lose.Siv kaze,ali svakog puta moram da razmislim da ne povredim ni jednu dok razgovaram sa njima.A mu kaze da podeli svoju ljubav na obe svoje majke.Siv kaze da on mora da razgovara sa majkom Irom jer je ona u soku.

K zove Siva.A se javlja I pozdravlja je.K joj kaze da je danas zvala Iru I da joj se cinilo kao da je plakala.K pita da li je sve u redu kod njih.A kaze da je sve u redu.K je blagosilja I prekida.A ima suze u ocima.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *