MN 07.02.2014.,Kajljani posecuje kolektora - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 07.02.2014.,Kajljani posecuje kolektora

By  | 

Nova AnandiKajljani posecuje kolektora
Epizoda pocinje kako neko dolazi u Haveli I kaze da je neko pokusao da poseduje njegovu zemlju pokusavajuci da izgradi fabriku na njoj.Covek kaze da ne zna sta da radi.Oni kazu da imaju I pravno odobrenje za gradnju,ne znam sta da radim sada.K mu kaze da bude strpljiv.K kaze mi cemo to resiti,oni ne mogu da ti otmu zemlju niti da zaustave vodu da navodnjava tvoje zamljiste za poljoprivredu.Ja cu ih zaustaviti,ne mogu da unistavaju nasu buducnost.K kaze B da ide sa seljane.

A ide kuci sa Anupom I razmislja o doktorevim recima.Ona kaze Sanci nas je ponovo izdala.Nije isla na seanse vec se vidjala sa Saurabom.Amol daje cokoladu A.A mu kaze da jede.Amol kaze da ima cokolade za sve.A ga grli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mr Mehra kaze kolektoru da su radovi vec prvog dana zaustavljeni I da to nije dobar znak.Kolektor pije vino sa njim I kaze da je on kolektor,B nije veci od mene.Ja znam kako da rukujem sa seljanima.

Siv se vraca kuci.Amol drzi A ruku.A kaze Sivu da ide jer je Amol pospan.Siv kaze da ce ostati sa njom.A kaze da mora da prisustvuje sastanku.Siv kaze Amol je zajednicka odgovornost.Siv kaze da ce oni pojesti po sendvic I odlazi da ih napravi.
Saurab se seca A upozorenja da se drzi dalje od SanciSaurabovo drustvo kaze da je Sancina snaja dala opasno upozorenje I da ce ga zeniti.Saurab kaze da je vec mnogo vremena potrosio na Sanci I da mora da zavrsi pricu I to poglavlje.Zavrsicu tu pricu kako bi mogao da pocnem da pisem nove.On planira da je pozove na zabavu I igra se sa njenim osecanjima.

Sledeceg jutra,Siv se sprema za kancelariju.A mu govori da je tu stavila njegovu odecu,potom se seca da nije.Siv je pita da li je nesto brine?A mu kaze da se radi o Sanci I govori mu sve.Siv je sokiran.A kaze da ne zeli da bilo ko u kuci za to zna.Siv kaze da ne zna kako da je urazumi.Kaze joj da nije trebala sama da ide kod tog Suaraba.Siv kaze da ce ga on posetiti I upozoriti.A mu kaze da joj da 2,3 dana,da pokusa ona da resi problem.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *