MN 08.10.2013,J I G ulaze u Haveli - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 08.10.2013,J I G ulaze u Haveli

By  | 
J I G ulaze u Haveli

J i G u Mandiru

Saci sece vene I kaze da moze da uradi sve da bi vratila J I da je J samo njen.S druge strane J stavlja mang G u Mandiru.

A dolazi kod Sanci u sobu I sokirana je kada vidi Sanci da lezi na podu I krv tece iz njene ruke.Ona vristi Sanci.

U Mandiru svestenik obavestava da je vencanje zavrseno,I das u J I G od danas muz I zena.Svestenik im kaze da uzmiu blagoslove od starijih.J uzima G ruku I vodi je do svoje porodice.Oni se savijaju da dotaknu K noge,ali ona se vraca nazad I okrece svoje lice,ona odlazi.V zove Nandua I V,G,I Nandu se pridruzuju K.Sumi ide za njima.G place.K se okrece I poziva B.B gleda u J I Gangu I pita ih zar necete uzeti blagoslov od svog oca.Lalova zena I G au srecne,a Sumi je u soku.J I G mu dodiruju noge.K je iznenadjena.B kaze V da odevede ostale kuci I d ace on doci kasnije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


A zove Siva.Cela porodica trci tamo I sokirana je kada vidi Sanci u tom stanju.Siv je nosi I oni zurno odlaze u bolnicu.
B kaze G,nemam nista da ti dam za sagun.On skida svoj lanac I kaze zasdrzi ga snaho.Sada imam pravo d ate zovem snajom,zar ne.G je veoma srecna.J kaze das u mu veoma zahvalni zbog svega.B kaze d ace ih sada odvesti kuci,jer bez blagoslova Devi ma oni ne mogu otpoceti nov zivot.Kaka kaze G d aide,a on ce odvesti Manua kuci.

Sekarovi stizu u bolnicu.Ira place I kaze da se nista nece dogoditi Sanci.Doktorih ih sprecava da udju u operacionu salu.Ira place da bi ona trebalo da bude uz Sanci.Doktor kaze d ace dati sve od sebe.Alok kaze Iri da se smiri.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

135 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *