MN 08.11.2013,Sanci pijana bruka Sekarove i Singove - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 08.11.2013,Sanci pijana bruka Sekarove i Singove

By  | 

Pijana SanciSanci pijana bruka Sekarove i Singove
Epizoda pocinje kako Sanci kaze K da joj je snaha dovela I unuce.Ona kaze,kakva sramota,dete ide besplatno uz mladu,ne propustite tu ponudu.Ira se naljuti,gubi kontroli I samara Sanci.Sanci kaze Iri da je vredja do srzi.Ona zatim cestita Sumitri I kaze da je dobila seoski tip snaje.Ona predlaze Sumitri da kaze Gangi koliko je mrznje imala u svom srcu prema njoj.Ira ljutito vuce Sanci I odl;azi sa porodicom.A takodje tiho odlazi.Svi su sokirani Sancinom dramom.

G place,J je tesi,kaze da je Sanci povredila sve,ukljucujuci I svoju porodicu.Oni se sigurno stide sto je njihova kci pala tako nisko.G kaze da ne place zato sto ju je Sanci vredjala,vec zato sto misli da je ona odgovorna za ovo njeno stanje.Pila je I dosla na prijem.Ne zelim da budem razlog necije patnje,ne mogu da budem spokojna.J joj kaze da nije ona odgovorna za ono sto Sanci radi,ti joj nista nisi ucinila.Ona je sama odgovorna za svoje postupke I niko drugi.Ti nisi odgovorna ni za sta.
U Sekarovoj kuci,Alok zaustavlja Sanci I zahvaljuje joj se zbog ponizenja koje su doziveli zbog nje.On kaze da moze da se suoci jos sa vecim ponizenjima I da ostane ziv.Ira ga pita zasto razgovara sa njom,ona ne brine ni za ciji bol,I nevolje,ona je odgovorna samo za sebe.Ona nije samo sebicna I glupa,vec je I losa devojka.Ira kaze da je srecna sto J nije nju ozenio jer ona ne bi podnela sva ponizenja kroz kojih bi prolazili.Ona sklapa ruke I izvinjava se sto ju je rodila.Ona obecava svima da niko nece osecati stid I sramotu zbog nje jer on ace se za to pobrinuti.Ira je nasilno odvodi u sobu .A kaze Iri da pusti Sanci I d ace ona razgovarati sa njom.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *