MN 09.12.2013.Sanci razotkriva Anandi - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 09.12.2013.Sanci razotkriva Anandi

By  | 

1474431_383725148440139_822365145_nSanci razotkriva Anandi

Epizoda pocinje kako A kaze Sivu da zna da je povredjen zbog Irinih I Sancinih reci.Ona kaze da je I ona uzdrmana tom istinom.A kaze Sivu da je on potreban majci I Coti ma.Siv kaze da zna I da treba da je obidje.Mahi trazi kljuceve od motora od Menu.Menu mu daje,Mahi je grli I kaze da je ona najbolja mama.Menu kaze da ona nije najbolja mama jer je bila bespomocna I nije mogla da gleda da se Iri nesto dogodi I Alokovu skrhanost.Mahi joj kaze d ace sve biti u redu I uverava je  da nista nije njena krivica.Menu kaze da se oseca lose zbog Ire,jer Ira sada oseca das u je izdali.Menu nastavlja,da je to uradila  da bi je spasila od bola,I da treba da prihvati istinu.Mahi kaze da  oni znaju njenu situaciju I da je ona sada u soku.Ona ce  to razumeti,ali joj je potrebno vreme za to.Mahi kaze  da mu je Siv uvek prtuzao podrsku I ljubav kao stariji brat.Volim ga od ranije.Mahi joj kaze da ne muci vise sebe.Mahi kaze ti si prilozila veliku zrtvu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ganga daje mleko Geni za Nandua I J daje mleko za Bairravi.Ganga kaze d ace izmasirati K noge.Sumi joj kaze da odmori,jer samo sto je stigla iz bolnice.Gena joj kaze da da odmah J toplo mleko jer on ne voli mleko kada se ohladi.Gena zatim kaze Sumitri da oni trebaju da provedu vreme jedno s drugim.Sumi je tuzna.Gena kaze znam o cemu razmisljas I dodaje da niko ne moze nista protiv boziji volje I zelje.K kaze Sumitri da mozda J u sudbini nije zapisano da ima dece.K kaze da nesmeju rizikovati Gangin zivot zbog svojih zelja.Sumi place I pita Boga zasto J daje uvek pola srece.
Ganga donosi mleko J.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *