Mn 11.12.2015.,(2071 epizoda),Kamli se brine o Puškaru! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 11.12.2015.,(2071 epizoda),Kamli se brine o Puškaru!

By  | 

page

Kamli se brine o Puškaru!

Epizoda počinje kako Kundan kaže Harki da mu je Akira rekao da ga poseti u zatvor.Kamli kaže Puškaru da će ga očistiti.Puškar odbija i stidi se.Kamli se pretvara da je ljuta.Puškar joj dozvoljava da ga očisti.Kundan i Harki su iznervirani kad ih vide zajedno.Kamli briše Puškarevo telo.Puškar je grli.Kamli oseća ljubav i smeje se.

Anandi dolazi kod Nimboli i daje joj mleko.Govori joj da će kupiti stvari za školu koje su joj potrebne.Mangla se smeje.

Kundan posećuje Akiru.Akira mu kaže da ako želi da se osveti pozove Gajru i da će mu on u tome pomoći.Kundan kaže da će se osvetiti Nimboli i učiniti da on (Akira) ide uzdignute glave.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Čakori dolazi u svoju kuću i gleda u članove svoje porodice. Čuni dolazi i pita je šta radi sa Sand.Kaže joj da je nekada bila ljubomorna na nju, a sada je veoma ponosna.Čakori kaže da će se vratiti ponovo.Grle se.Kasturi razmišlja gde su Čauka i Čakori.

Anandi i Nimboli odlaze u market.Nimbolina lažna majka takodje dolazi tamo u kupovinu.Mangla kaže da će se vratiti.Anandi je zauzeta kupovinom knjiga.Nimboli gleda igračke.Mangla je šokirana kad vidi tu ženu.Priseća se dogovora sa njom.Nimboli pokazuje igračku Anandi i kaže joj da će je pokazati i Mangli.Mangla se moli bogu da učini nešto i pita se šta će se dogoditi ako je Anandi vidi.Anandi kupuje Nimboli igračku.Žena (Kanta) i Mangla se gledaju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *