MN 12.02.2014.Alok ce kazniti zlocinca - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 12.02.2014.Alok ce kazniti zlocinca

By  | 

1907907_659841844079056_1056034844_nAlok ce kazniti zlocinca
Epizoda pocinje kako K I devojcice dolaze na gradiliste.Vlasnik kaze da imaju dozvolu od vladata.K kaze da je koledz vise potreban nego hemijska fabrika.Covek ih moli da idu do kolektora I njemu se zale.K ih upozorava da nece dozvoliti da radovi pocnu.On joj kaze da im dozvoli da pocnu inace…K ga upozorava.Oni se uplase od stapova I odlaze.

Sanci spava u bolnici,postaje nemirna kada se priseti Irinih reci.Otvara oci I priseca se dogadjaja od prosle noci.Uznemirena je zbog Irinih reci.

Mehra govori kolektoru da je neka starica sa devojcicama prekinula radove.Kolektor ga uverava da ce resiti problem.Mehra kaze da je stara dama veoma tvrdoglava.Kolektor ih uverava d ace sve biti u redu I da ako pokusaju da zaustave radove suocice se sa policijskim palicama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ira je slomljena zbog Sancinog silovanja.Ona se oseca jadno sto je majka.A I Siv je smiruju.Ira krivi sebe za sve sto se juce dogodilo I kaze da sebi ne moze da oprosti to nikad.Menu,Anup I Dadu dolaze ovde.Ira grli Menu I place.Alok grli Dadua I place.Menu joj kaze da se brine za sebe.Anup pita za Sanci.Ira kaze da je ziva nakon sto je pokvarila svoj zivot.Menu je pita o cemu govori?Ira kaze sta da ti kazem.Doktor dolazi I kaze das u njegove sumnje istinite.Dobila je lekove u picu koji su neka vrsta droge.Mogu se kombinovati sa bilo kojim picem.Ona mozak cini nesvesnim I osoba ne zna sta joj se dogadja.Sanci je zrtva zbog tih lekova.Doktor kaze da je u Sancinoj krvi takodje pronadjen I alcohol.Neko ju je silovao.Ira je sokirana.Siv zahteva od doktora da sacuva uzorak.Alok kaze Sivu da uhapsi kriminalca.Siv klima glavom.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *