Mn 12.05.2015.,(1893 epizoda),Gopal se prerušio u ženu! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 12.05.2015.,(1893 epizoda),Gopal se prerušio u ženu!

By  | 

Gopal se prerušio u ženu!
Epiyoda otpočinje venčanjem. Svi su srećni. Disa gleda i srtećna je.Kamli plače sećajući se Gopalovih reči.Svi plešu i uživaju.Harki igra sa Akirom.Kamli i dalčje plače.Pushkarova mama kaže Nimboli da ide da igra.Nimboli odbija.Akira to primeti.Harki dolazi i govori Nimboli da ide da igra.Nimboli pleše dok stalno gleda gde je Gopal.Neka žena (enuchs) dolazi sa Gopa

capture-20150512-200625

lom i blagosilja Kamli.Traže Kamlinog oca.Akira im daje novac.Žena blagosilja Kamli za srećan bračni život.Žena igra. I prerušen Gopal igra takodje.Nimboli je tužna.Gopal signalizira Nimboli jer ona nije prepoznala njegovo lice.Nimboli konačno shvata da je Gopal prerušen.Pushkar ih čuje.Kundan vidi da Pushkar signalizira Nimboli i Gopalu.Nimboli igra i signalizira Kamli da pogledau Gopala, koji je prerušen.
Puskarova mama kaže Kamli da bog čuje Enuchine blagoslove.Kamli pada u nesvest.Gopal je napet.Harki joj baca vodu na lice i govori joj da otvori oči.Odvodi je u sobu uz pomoć ostalih dama.Nimboli i Gopal se gledaju.
Poja donosi biskvite.Anandi se zahvaljuje i

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


capture-20150512-200947

signalizira joj da ih da Šivamu.Poja ga nudi, ali on odbija.Anandi joj kaže da se on oseća loše, ali biće u redu nakon nekog vremena.Poja razmišlja da će Manu dolaziti da vidja Šivama i da će moći da vidja i nju.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *