MN 12.10.2013.,Ganga kaze Sumi znam da me ne volis - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 12.10.2013.,Ganga kaze Sumi znam da me ne volis

By  | 
Ganga kaze Sumi znam da me ne volis

B i K traze oprostaj od Singova

Ira predlaze K da se Jgi I Sanci vencaju ponovo,jer je J samo stavio mang G.Tada cu znati da stvarno brinete za Sanci I da ovo nije samo predstava.K kaze da je u njenom opticaju sta ce biti,ona ne bi cekala ni sekund…ali sada je kasno.J je ozenio G.Svi Sekarovi su u soku.Siv kaze  nista drugo nismo ni mogli da ocekujemo od J,ali iznenadjen sam sto nam to govorite sada.B kaze,niko nije znao d ace se sve ovako dogoditi,ali za sve sto se desilo ja se izvinjavam vama u ime moje porodice.Ira kaze mogao si se izvinuti  preko tel.,nisi morao da dolazis.O,razumem,dosao si ovde da nam doneses lepe vesti,mogao si da nam doneses I nesto slatko onda takodje.K kaze bili smo zabrinuti za Sanci,zato smo dosli.Ira kaze,vasa A je mogla da vam kaze preko telefona da li je Sanci ziva ili ne…ona je I dalje u vezi sa vama.Ira kaze K da se moli da nije slaba….u osveti…ona povredjuje njenu kcer Anandi.A ima suze u ocima.B kaze K da krenu kuci.Oni odlaze.
Ira kaze A,sigurno si znala da je J ozenio G,pricala sis a majkom juce,ne moguce je da ti ovo nije rekla.Tvoja losa navika je da krijes sve od nas.A kaze,zvala me je da mi to kaze.Ira pita ostale,da li vi vidite kako ja dobro poznajem svoju snaju.Ira pita zasto im to nije rekla.A pita kako sam mogla to da vam kazem,kad vidim u kakvom je stanju Sanci.Cutala sam zbog Sanci.Ira kaze,tvoja porodica uvek ima objasnjenje…ja necu postedeti ni J ni njegovu porodicu…vraticu im za svaku Sancinu suzu koju je prolila zbog njih…patice za ono sto su ucinili Sanci.Ira odlazi.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

48 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *