MN 13.11.2013.,Sarla govori Iri da je rodila mrtvo dete - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 13.11.2013.,Sarla govori Iri da je rodila mrtvo dete

By  | 

MANU I SUMISarla govori Iri da je rodila mrtvo dete

Epizoda pocinje kako Ira pita gde su Siv I A.Menu kaze da cekaju u kolima.Ira pita Aloka I Menu da krenu,ali oni vise vole da ostanu kuci.Alok pita Menu zasto ne zeli da ide sa Irom.Menu kaze da ne zeli da se vraca nazad u proslost I da zeli da proslost zaboravi.Alok klaze da I on nema hrabrosti da ide tamo.Siv drzi govor u bolnici.Siv kaze da je on rodjen u toj bolnici I pozdravlja sve goste.On govori da je ova bolnica postala dobrotvorna I hvali lekare kao primer humanosti.Zahvaljuje se svima.

Doktor drzi govor I kaze da mu jer cast da pozove prvog zaposlenog,ko je  u ovoj bolnici radio od pre 20 godina.On poziva Sarlu.Siv daje buket Sarli.Ona mu se zahvaljuje.Ira kaze A da je ta sestra nju poradjala uz prisustvo doktora.Ira kaze da zeli da je pozdravi.Ira dolazi I pozdravlja Sarlu.Sarla kaze da ona nju ne prepoznaje.Ira joj kaze da je bila asistent na njenom porodjaju.Ja sam Irvati Seker.Sarla je sokirana.Sarla kaze,ne mogu da te zaboravim,tvoj porodjaj je bio moj poslednji posao,nisam mogla to da zaboravim.Nisam mogla da ti pruzim srecu,plakala si za bebu,ali tvoja beba je bila mrtva.Ira je u soku I kaze da je pogresila.Dodaje da je njena beba zdrava I ziva.Zelela sam d ate vidim ponovo,ali ti si vec otisla.Pokazacu ti svog sina I zatim poziva Siva.Sarla je iznenadjena.Ira upoznaje Sarlu sa Sivom I kaze mu da je na ovaj svet dosao kroz njene ruke.Sarla ga blagosilja,ali je I dalje sokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *