MN 14.02.2014,Sanci priznaje sve Anandi - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 14.02.2014,Sanci priznaje sve Anandi

By  | 

Anandi i SivSanci priznaje sve Anandi

Epizoda pocinje kako je A zao Sanci I razmislja kako nije mogla da je spasi I da je spreci da pocne veliku gresku u zivotu.A place I pita se zasto je nije poslusala.A odluci da podrzi Sanci I da vrati njeno postovanje I samopostovanje.

Ganga masira K noge.K joj kaze d aide da spava.Ganga joj kaze da ce ona dobro spavati nakon masaze.Ona joj savetuje da pusti B I V da se bore protiv kolektora,ti nisi vise jaka kao pre I nemas snage za to I d ace biti umorna.K kaze da nije umorna I da je umoran J jer radi u bolnicu I ona jer cuva kuci decu.

Ira nudi Sanci sendvic.Sanci je tiha.A kaze da ce danas da jede voci,ali sutra ce poceti da jede normalno.A joj daje kriske jabuka.Ira kaze A da brine za Amola.A kaze da ga je uspavala.A kaze da je vecera spremna.Sanci pita Anandi da nocas spava sa njom.A ser slaze.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


J kaze Gangi da je zabrinut za K,ne mozemo da je urazumimo,ali zato mozemo da je podrzimo.Ganga kaze da je K veoma srecna sto pomaze.J kaze niko ne moze nju zaustaviti kada odluci nesto.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *