MN 15.01.2014.,Sancin nov zao plan - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 15.01.2014.,Sancin nov zao plan

By  | 

Godisnjica braka Siva i AnandiSancin nov zao plan
Epizoda pocinje sa Sivom I A I njihovim romanticnim razgovorom kako je protekla prva godina njihovog braka.A kaze da je to kao jedan trenutak u kome joj je on pruzio ogromnu srecu.Oni se grle.Sivov tel,zvoni.Siv kaze ne znam sta se desava sa nasom porodicom.A se smeje I javlja se.Mahi kaze zvao sam to da vam kazem.A kaze linije su zauzete,molim te zovi sutra.Svi se smeju.A kaze da ih sada niko ne moze uznemiravati.Oni se grle.

K kaze da je teska odluka A I Siva da usvoje dete.B kaze da je Amol dobar decak.K kaze da je A dosta zrela I da joj nije bilo lako da donese tu odluku.J kaze da ce A stojati iza svoje odluke I da ce biti dobra majka Amolu.K zove A da joj cestita.A joj kaze da nije zvala juce.K joj cestita sto je postal majka I kaze joj da je srecna sto je ona postal baka ponovo.A kaze da ce dobiti starateljstvo nad Amolom danas I da mogu da dodju kod njih.A kaze da ce oni doci sa Amola u Dzatlasar.Siv pita A sta K govori.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anup dolazi I daje kravatu Sivu.Kaze da ju je davno doneo iz Londona.Siv prihvata srdacno.Anup pokusava da mu je stavi oko vrata.A ga hvali.Siv ga emotivno grli.Anup pita Aloka o njihovom prijatelju DK.Alok kaze da je on u Dzaipuru I da se brine o poslovima svog oca.Anup razmislja da poseti svoje prijatelje.Alok kaze da bi oni bili veoma srecni.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

37 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *