MN 15.12.2014.,(1766 epizoda),Vivek ima saobraćajnu nezgodu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 15.12.2014.,(1766 epizoda),Vivek ima saobraćajnu nezgodu

By  | 

Vivek ima saobraćajnu nezgodu

Epizoda počinje kako Alok kaže Amolu da vozi svoj bicikl. Govori da će ga on podučavati. Alok mu pokazuje.Amol pada. Alok mu objašnjava da se to dešava u početku. Amol odbija da ponovo vozi.

K govori slugi da je Niranjinov novčanik nestao i kaže mu da ga vrati ukoliko ga je on našao.Makan kaže da ga on nije ukrao.K kaže da će pozvati policiju. Niranjin vidi da ih Nandu sluša krišom i laže K da se upravo setio da mu je novčanik ostao u školu.K kaže da je dobro što se setio. Niranjin se izvinjava slugi.J takodje vidi Nandua da se krije i zabrinut je.

Subhadra kaže da se oseća dobro kad svi skupa piju čaj.A dolazi.Menu kaže da će joj pripremiti čaj.Ira je pita kako je provela dan.A kaže dobro.Sharmila dolazi i pozdravlja Anupa.Anup govori Subhadri da je angažovao radnike jer im je dao veće plate.Sharmila pokazuje uzorke.Anup joj kaže da pozdravi Anandi.Sharmila se izvinjava A i kaže da je prihvatila Anupovu ponudu jer je bila bolja.A kaže da je srećna zbog njih.Svi su zgroženi Anupovim ponašanjem.Anup izlazi.Šiv gleda u A.Menu se izvinjava A zbog Anupovog ponašanja.A kaže da nema potrebe da se izvinjava.Dadu kaže da oni znaju da ovo što se dogadja nije u redu.Mi ćemo ti naći dobre radnike za NGO.Anandi kaže da će naći novo osoblje, ali da neće više biti u stanju da veruje nikome.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *