MN 16.01.2014.,Amol Anandi zove majkom - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 16.01.2014.,Amol Anandi zove majkom

By  | 

Anandi i AmolEpizoda pocinje kako Siv I A uzimaju Amola iz sirotista.Sva decs iy sirotilista I zaposleni srdacno kazu zbogom Amolu.Amol gleda u decu iz sirotilista dokle odlazi u autu sa svojim novim roditeljima.

B odlazi u svoju kancelariju sa K.Ona ga pita za Mumji ji.On joj kaze da ona ruca.K kaze da ne moze da je ceka I da mora kuci.Oni ulaze u skladiste..B otvara ormaric sa drugim kljucem I uzima nesto.K cuje da neko vice.B kaze da to sigurno dolazi iz kuce gde je ceremonija vencanja.K kaze da se cuje oddavde.B kaze da niko nije tu I zove Hari Ram da to potvrdi.Oni cuju vristanje I odlaze.B trazi od strazara da obije vrata.

Oni vide da Rajender napastvuje Vimlu.Vimla place I kaze da se on lose ponasa prema njoj.R kaze da ona laze.K I B su sokirani.B  ga samara.K se priseca njene molbe da napusti posao,kaze joj da im je trebala reci razlog.Vilma kaze da se njen muz jos uvek nije vratio kuci I da je R hteo to da iskoristi.Ona place I kaze da je zato htela da napusti posao.B mu kaze da ne mogu da mu oproste sto se nedolicno ponasao prema jednoj zeni.R za sve krivi Vilmu.K ga tuce sa sipkom I optuzuje za lose delo.Pita gad a li je slep,kad ne vidi njenu bol.B kaze K Da ide.On poziva inspektora.Vilma se zahvaljuje k.K kaze da si nam rekla,on bi sada vec bio u zatvoru.K kaze Vilmi da se ne plasi od takve ljude,vec da se suoci sa njima sa hrabroscu.Ona je savetuje da zaboravi na svoje strahove.Vilma place.Policija dolazi I hapsi R.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *