MN 16.12.2013.,Saural i Sanci,nova ljubav.... - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 16.12.2013.,Saural i Sanci,nova ljubav….

By  | 

Saural i Sanci,nova ljubav

Epizoda pocinje kako Mahi kaze da je doneo za sve sladoled I kaze Sivu da on odmese Iri.Siv kaze Mahiju da zna zasto on to radi I kaze mu da je on dobro.Mahi kaze,ja samo zelim da sve bude kao ranije I da ti budes pouzdan I jak kao pre.Mi za sve zavisimo od tebe.Ti si moj brat,moja inspiracija I moja nada.Ako se bilo ko od nas promeni porodica ce ponovo biti ujedinjena I kaze Sivu da porodicu drzi na okupu.Siv kaze necu dozvoliti da se nasa porodica razbije I grli Mahija.

Sef kaze gorilama da moraju da ispune svoju odgovornost,ako to ne ucine,kazna je smrt.On ubija jednog siledziju I govori ostalima da budu spremni da napadnu bolnicu sutra I ubiju Pasu.

Sanci priprema caj u kuhinji,A kaze da ona sprema vec caj za sve.Sanci kaze da ona priprema caj za svoju mamu I kaze A da pripremi caj za svoju svekrvu.A kaze da njena mama se odvaja od ostatka porodice.Sanci kaze da se ona brine o njoj.A joj kaze da se ona ne ponasa kao prava kcerSanci joj se ruga I kaze joj da nije dobra snaja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


V kaze B d ace upoznati poslovnog coveka kada posete banku.K ih pita da li mogu sami.K kaze da zeli dfa ides a B kod Pandita.B pita zasto.K kaze da zeli da sazna da li postoji neki nacin da Ganga ostane trudna.B kaze da je ona slaba I da cak I doktori tu ne mogu nista.K pokazuje veru u Pandita I kaze das u cuda moguca.Sumi I V kazu B da krene.B se slozi.
Daddu pita za rucak u posudi.A kaze da je za Siva I da je on rekao d ace ici ranije u kancelariju.Siv dolazi I M,enu daje kutiju Sivu.Siv pita mogu li da doruckujem sa vama.Menu se smeje.Svi se smeju videvsi da se Siv vraca u normalno stanje.Daddu kaze svima da pocnu sa doruckom.Svi se smeju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *