Sanci priznaje sve porodici!

Indijske Serije

MN 17.02.2014, Sanci priznaje sve porodici!

By  | 
Sanci priznaje sve porodici!

Sanci priznaje sve porodici!

 

Prevela: Tempesta

Saurab požuri u svoju sobu, vadi telefon iz plakara. Razmišlja da li da obriše video. Odluči da ipak ne uradi to već da sačuva snimak kako bi mogao da ih ucenjuje. Misli kako su Sančini uticajni, no Anandi ipak sama pomaže Sanči. On će pomoću tog videa vršiti pritisak na nju, a ona će biti očajna misleći da može uništiti nju i njenu porodicu. Pita se šta će Anandi uraditi.

Anandi priča sa Sanči, kaže joj da je zapretila Saurabu i da joj je on rekao da je obrisao snimak. Proverila je njegov telefoni i nije ga našla. Sanči joj odgovori da mu ne veruje, pita se šta će biti ako snimak počne da cirkuliše ili ako ga postavi na internet. Ona to ne bi mogla podneti. Anandi je savetuje da isprica porodici sve. Sanči kaže da hoće. Dovoljno bola im je zadala, ne može ih više mučiti. Anandi je uverava da će svi biti uz nju i pomoći će joj da dobije pravdu. Neka kaže istinu. Ono što joj se dogodilo jeste izdaja, volela je pogrešnog momka. To je jedini način da zadobije ljubav i poštovanje svoje porodice. Sanči se pita kako da im kaže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ira zove Anandi na čaj. Ona silazi sa Sanči. Svi ih pogledaju. Ira kaže da će doneti čaj i Sanči. Ova je zamoli da sedne. Ira je pita šta je bilo. Anandi kaže svima da Sanči želi nešto da im kaže. Sanči im govori kako se svega setila. Zna ko je osoba koja ju je iskoristila. Alok je pita zašto im ranije to nije rekla. Ona odgovori da je to zato što ga je volela, ali sada zna da je on samo hteo da bude fizički intiman sa njom. Njegovo ime je Saurab, upoznala ga je preko Ankite i izlazila je sa njim. Nije išla na terapiju kod Prije. Priznaje im i da je Saurab dolazio kod nje kući dok su svi bili u Džaitsaru. Čika Mali ih je video zajedno i ona mu je rekla da nikome ništa ne govori. Doda kako ih je lagala da ide na pidžama žurku. Zapravo je išla na jednu žurku sa Saurabom. On joj je stavio drogu u piće i odveo je u sobu kada je osetila nesvesticu. Ne zna šta se desilo nakon toga, ali je on sve snimio telefonom. Zatim joj je poslao taj video kako bi je ucenjivao. Ira je besna, krene rukom da udari Sanči. Međutim, Anandi je zaustavlja. Kaže joj da su oni sada potrebni Sanči. Ira pita Sanči koliko će ih još povređivati, pita je zašto ih kažnjava i kada će ih smatrati porodicom. Kaže joj da je povređena i da je zapravo počela da je mrzi zbog svega. Alok kaže kako ne mogu oprostiti krivcu, Sanči je pogrešila, ali mora dobiti pravdu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *