MN 18.12.2013.,Pasa i Jagi protiv siledzija - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 18.12.2013.,Pasa i Jagi protiv siledzija

By  | 

Ira i MinuPasa i Jagi protiv siledzija

Epizoda pocinje kako siledzije ucenjuju J da dovede Pasu za 15 minuta I tako spasi zivot pacijentima.Ganga daje snagu ostalim damama da se brinu o deci.J trazi Pasu I razmislja da je on sigurno u blizini.Ganga prica pricu deci.J skace sat erase I trazi Pasu,on ga ugleda I uhvati.J kaze Paid a podje sa njim inace ako on ne podje siledzije ce ubiti pacijente.J ga pita ko su te siledzije.Pasa kaze das u oni druge nacije I dag a traze.Pasa kaze da je on ziveo sa nekom porodicom I da su ga obavestili da je on tu greskom.Pasa kaze da mu ime nije Pasa I da je on iz Indije.Ali u Indiju sam usao ilegalno.Pasa kaze ne secam se svoje proslosti,ali ne mogu da zivim u buducnosti ako znam da sam odgovoran za smrt pacijenata.Pasa kaze zelim da ti se oduzim sto si mi spasio zivot.Jagi ga pia da li kreces sa mnom.Pasa odbija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


J kaze sta imas na umu.Pasa kaze spasicu pacijente I decu.Pasa trazi od J da razgovara sa siledzijama I da on za to vreme spasi decu.B zove Sumi,kaze da se on I K vracaju taksijem I pita za J I G.Sumi kaze da se nije cula sa njima.B kaze da posalje nekoga da proveri J.Sumi kaze d ace pozvati Ram singh kaku.Sumi ga zove I on je obavestava das u neke siledzije napale bolnicu sa oruzjem.Sumi je sokirana I obavestava o tome B.B joj kaze da javi V.Bajron kaze d ace on ici pravo u bolnicu I da I V dodje tamo sa policijom.

Siledzije kazu pacijentima da se pripreme za smrt.J dolazi sam.Siledzija pita za Pasu.J kaze dag a je trazio,ali da nije uspeo dag a nadje I pita ih da puste ostale.On kaze da oni idu I da ga traze.Sef kaze siledzijama da ubiju pacijente.J pita kako mozes tako da razmisljas.J mu trazi da pusti pacijente.Sef bande pita gde je Pasa.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *