Mn 20.01.2015.,(1797 epizoda),Subhadra traži od Anandi da se ponaša kao udovica! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 20.01.2015.,(1797 epizoda),Subhadra traži od Anandi da se ponaša kao udovica!

By  | 

Subhadra traži od Anandi da se ponaša kao udovica!
Epizoda počinje kako Dadu zaustavlja Anupa da upali vatru. Govori mu da to pravo ima samo Amol. Anup mu kaže da Amol nije njegova krv. Dadu kaže veze se grade srcem. Pandit kaže da Amol ima pravo da upali vatru. Amol uzima drvo i priseća se trenutaka provedenih sa ocem.Dadu mu kaže da dodje i pomaže mu da upali vatru na Šivovo beživotno telo.Svi plaču.

Uveče,A gleda u igračke koje joj je Šiv poklonio pre smrti. Priseća se da se Šiv oprostio od svoje dece i osetio njihove pokrete. Oči su joj u suzama. Uzima njegovu sliku i govori da ne može da živi bez njega, grli sliku. Subhadra dolazi i kaže joj da se čuva. Smiruje je i govori da mora da se bori sa sudbinom. Govori joj da živi bez Šiva, kao udovica. A je šokirana.Subhadra joj pokazuje beli sari i govori da je sada to njena sudbina.Govori joj da ga obuče. Ira dolazi i uzima sari, pita je šta to radi? Žena vojnika je uvek udata. Subhadra je podseća da je Šiv mrtav i da udovica treba da nosi takvu odeću. Govori joj da razmisli kao Šivova majka. Ira kaže znam da bi Šiv osećao bol kad bi video A u belom sariju.Subhadra kaže tu će odluku doneti ukućani. Govori im da sidju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Menu plače.K je smiruje. Menu je pita za Iru. K kaže da je otišla po A. Subhadra dolazi i kaže da A treba da prati pravila koje je postavilo društvo. Ira dovodi A. Subhadra govori porodici da ne mogu da ignorišu društvene norme. Govori da je otišla da A odnese sari, ali je Ira rekla da ga A neće nositi. Ira kaže da će to A podsećati gubitka. Zar nema prava da živi svoj život?Šiv je bio obrazovan čovek i ne bi voleo da njegova žena nosi beli sari. Subhadra se raspravlja. Dadu im kaže da prekinu, govori im da je Ira u pravu. A neće nositi tu odeću i biće kao i ranije. To je moja odluka.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *