MN 20.03.2014,Proslava Holija - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 20.03.2014,Proslava Holija

By  | 

colors-5-yearsProslava Holija
Epizoda pocinje kako Ratanovi roditelji dolaze u Haveli.Pretvaraju se da blagosiljaju Manua.K ih pita kako se usudjuju da dodju u njen Haveli kad ih je vec jednom izbacila.Ratanova majka vice na K I grubo razgovara sa njom.B I V su ljuti.Ratanov otac im kaze da zavrnu slavinu na njihovom gnevu.Imate sansu da spasete Manua.Ganga pita da li se Ratan slozio.Ratanova majka joj kaze d aide dag a poseti u zatvor,jer ju je on zvao.Ona daje igracku Manu I on je uzima.Ona kaze on je moj unuk I odlazi.Ganga kaze ici cu da posetim RS.Svi su sokirani.J joj kaze da nece ici sama I d ace I on krenuti sa njom.K klima glavom za da.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alok dobija poziv od mladozenjine porodice  I kaze da je dobro sto se slazu sa njima.Mladozenjin otac kaze da njegov sin Anuj I Sanci mogu sutra da razgovaraju.Alok se slaze.On mu kaze da mora da razgovara sa njim,ali mladozenjin otac kaze da nema potrebe jer oni ne zele miraz.

A pita Sanci da joj pomogne u razbijanju kokosa.Sanci se slaze I kaze A da je zabrinuta jer niko ne zna za nju u Anujovom mestu.A kaze da ce im Alok reci sve posle Holija.Sanci kaze da ce to biti kasno I razmislja da sve isprica Anuju.Sanci pita da li za Holi mogu da pozovu Viveka jer ce njemu tog dana nedostajati porodica.A joj kaze da ga pozove.

jbqDmFm0FtQ9BS

Nandu dolazi kod Manua.J kaze da se Manu ne moze igrati sa bojama jer mu nije dobro.Nandu kaze da ce se nekako igrati sa bojama.K mu kaze da priredi iznenadjenje Manu.K zatim kaze J da ima vere u Devi ma I da ne bude napet.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *