MN 21.06.2014.,Vivek polako razotkriva Brejsa - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 21.06.2014.,Vivek polako razotkriva Brejsa

By  | 
Vivek polako razotkriva Brejsa

Vivek polako razotkriva Brejsa

Vivek polako razotkriva Brejsa

Epizoda počinje kako Anandi vidi torbicu u Brijesovoj kući i razmislja da ju je videla negde. Brijes donosi vodu. Anandi pita, da ova tobra od njegove supruge. Brijes joj kaže da su se razveli. Anandi se izvinjava. B je ljut.A kaže, to je znaci od tvoje drugarice. Brijes kaže, to je od mIJe rođake.Anandi kaže, nisam razumela zašto ste se razveli. Brijes kaže, vi ste veoma besramna žena.Ona kaže, manje od Rasike zar ne. Ona kaže, nisi mi rekao za Rasiku. Brijes kaže, neću promeniti svoju izjavu i hvali Rasiku.On joj kaže da odlazi I zatvara vrata.A odlazi
Rasika izlazi I pita B sta ako A sazna za njihovu vezu.B kaze da A ne moze da uradi nista.
G donosi kolače za sve.K kaže samo što si se vratila iz bolnice.Makan dolazi i kaže radnik je došao iz Godovn za neki važan posao.Radnik kaže Vasantu , 2000 je sada manja moja plata.Vasant kaže ja sam oduzeo taj iznos  novca,jer  ti imas kredit.Čovek kaže platiio sam prošlog meseca.V se naljuti I kaže mu da ide. K ga pita da se smiri i kaže da  Murlu da seti. Ona ga uverava da će mu uplatiti novac.Murli odlazi.
Anandi i Vivek stižu do komšija B žene I pitaju za njegovu ženu Sunitu. Oni ne zeal da kažu ništa o B jer je Brijes veoma opasan. V I A gledaju.
U sudu, sudija kaže, veoma je sramno da je snimak obrisan od strane policije i trazi da se ne ponovi takva greška. On pita advokata Vivek da nastavi. Vivek kaže, jedan svedok je došao. On kaže da je neko doneo kerozin i platio 1000 Rs.Vivek kaže, kada je policija pokayala sliku rekli su da je neko drugi kupio gorivo.Znači treća osoba je umešan u ovaj zločin. Opozicion advokat kaze da je N mozda gorivo uyeo na drugom mestom.Sudija kaze da sakupe dokaze.Vivek poziva Brijesa da svedoći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *