MN 21.11.2013.,Ganga shvata da je trudna - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 21.11.2013.,Ganga shvata da je trudna

By  | 

960053_374946865984634_1759864921_n
Ganga shvata da je trudna
Epizoda pocinje kako Siv govori da njega nije rodila mama Ira I da neko krije tu istinu od njega.On kaze da se oseca lose jer odnosi sa njegovom porodicom nisu pravi.Moj indetitet nije moj.Moracu da trazim svoje roditelje I da brinem da li su zivi li ne.

Neke gorile zaustavljaju bus I ulaze unutra.Oni prete putnicima I traze nekoga.Osobu koju traze prikazana je kako se krije na vrhu busa.Stize drugi bus I oni ga zaustavljaju.Osoba koju traze skace sa vrha jednog busa na drugi koji odlazi.Gorile I dalje traze,ovog puta na vrhu busa gde se covek krio.

Siv odvozi A kuci.A mu kaze da odmori.Siv kaze da ce otici do kancelarije da bi odradio neki posao I tako uposlio sebe.Menu govori sa Irom o svom pokojnom muzu Anopu.Ira kaze Menu da je Siv odveo A na dugu voznju.A dolazi I sokirana je sto vidi Aloka kuci.Alok kaze da nije mogao otici zbog problema sa autom.A se pita da li je Alok bio u bolnici.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Neka osoba trci prekrivina I nailazi pred K dzip.Videvsi Singove krije svoje lice da ga oni ne prepoznaju.K I B su zabrinuti ko je to bio.B kaze da je sigurno ta osoba u nekoj nevolji.

Neko zove iz Sivove kancelarije I kaze da Siv jos uvek nije stigao.A je zabrinuta za Siva I kaze im da joj jave cim doje u kancelariju.A zatim zove Siva,ali se on ne javlja.A je sada jos vise zabrinuta.Ira kaze,izgledas napeto.A razmislja da ne moze da joj kaze istinu I kaze joj da je zabrinuta zbog neke organizacije I da ima neki posao.Ira joj kaze da ide.A je u kolima trazi Siva.Ona kaze vozacu da vozi putem do kancelarije.A se moli za Siva.A trazi od vozaca da skrene levo.
G oseca nesvesticu,neka stara dama je zadrzi na vreme.Stara dama joj kaze da ce dati dobre vesti svojoj porodici I kaze joj da se brine za sebe.G razmislja zar sam trudna?//Cisto da ne bi bilo zabune,u jednom od posta smo pisali da Ganga ne moze da ima decu,jer joj je materica slaba i ne bi iznela jos jednu trudnocu,te da joj Jagi daje pilule za kontracepciju da ne bi ostala trudna,oba posta mozete ponovo procitati i shvaticete da G ne moze da postene majka,a ne da ne moze da zatrudni,sto ne znaci da ona nece odrzati ovu trudnocu jer je ovo ipak Indijska serija,a tu je sve moguce 😆 //
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *