MN 22.08.2014.,1668 epizoda,Gena preuzima Vasantove poslove - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 22.08.2014.,1668 epizoda,Gena preuzima Vasantove poslove

By  | 

Gena preuzima Vasantove poslove

Epizoda pocinjke kako je K ljuta na Gauri sto je vredjala Gangu.J je pita zasto mu to nije rekla.Ganga ga prekida i pita sta bi joj on rekao.J kaze ona nema nikakvog prva da prica lose sa tobom.Njena misljenja o tebi su pogresna.Ganga ga pita sta ce on reci kada ga pita za nju.J kaze da ce joj reci da mu je ona zena.Ganga pita sta ako to ugrozi njeno zdravlje.J kaze da ne moze da podnese da nju neko vredja.Ganga kaze ja je podnosim svakog dana,ne mogu vise.K gleda s bolom.

Ganga kaze da je uvek cutala da bi Gauri bilo bolje.Gauri sa njom prica kao sa sestrom,a ne sa J zenom.K je gleda iznenadjeno.Svi smo prihvatili tu odgovornost.Hajde da kontrolisemo nase emocije dok njoj ne bude bolje i da je posaljemo kuci.K kaze da je videla i dobru osobu na zemlji.Grli je.K kaze J da se pobrine da Gauri ode sto pre.

Subhadra cisti kucu.Siv je pita zasto ona to radi.A donosi caj i ponasa se cudno.Siv je sokiran.A mu kaze da donese picu za nju i Amola.Siv pita zasto ne za svih.A mu sapne na uho da zeli da zivi punim zivotom i jede picu.Subhadra je gleda i razmislja da ce njen ugled uskoro pasti u svacijim ocima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sanci skida  Suman zavoj.Roshan i Rakhi gledaju.Sanci joj brise ruku i kaze Suman da pomeri prste malo.Suman kaze da je dobro.Vivek dolazi kuci.Suman hvali Sanci za njen oporavak.Rakhi kaze da je samo Sanci zasluzna za to.Vivek donosi slatkise.Suman je hrani i kaze da su oni odlucili da ona prisustvuje intervju za posao..Sanci kaze da ona ne zeli posao.Suman kaze da ce ona brinuti o kuci i kaze joj da prihvati njenu odluku.Sanci se slaze.Roshan kaze da su oni uz nju.Sanci se zahvaljuje Suman.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *