MN 22.11.2013.Ganga krije svoju trudnocu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 22.11.2013.Ganga krije svoju trudnocu

By  | 

Novi lik u seriji Mala nevestaGanga krije svoju trudnocu

Epizoda pocinje kako G daje instrukcije drugoj serstri koje lekove da da pacijentu.Odjednom oseca mucninu I odlazi u toalet.Ona se priseca reci stare dama I shvata da mora da sazna razlog ovog povracanja.Ona razmislja da li je zaista trudna.
Covek sa maramom je pored ulicnog prodavca hrane,objasnjava mu da je gladan.Prodavac mu kaze da treba da plati 20 rupija.Covek u maramu pokusava da uzme hranu,ali ga prodavac otera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


G odlazi do bolnicke apoteke I uzima test za trudnocu.Sokirana je kada shvati da je test pozitivan.Ona shvata da je zaista trudna.Doktor Sab nije saznao da sam trudna iz rezultata.Ona se seca J reci da je njeno telo slabo za nov porodjaj.Zatim se seca K reci da zeli da vidi J bebu I kako joj Sumitra govori da ce G ispuniti njenu zelju.Ona se priseca I J reci koji kaze da mu nije potrebna beba I da on voli nju.Seca se I A reci koja joj govori,ako se tebi nesto dogodi tokom porodjaja,kako ce to J podneti.G kaze Bog zeli da dam naslednika porodici,da ispunim K zelju,Bog ce se brinuti za moju bebu.Rizicni su nekoliko meseci,posle ce sve biti u redu,ali ja ovo moram kriti od svoje porodice.Ona kaze bebi da ce je roditi.

Alok pita Iru da li je A nasla Siva.Alok kaze da se on nije javljao na tel.i da se nada da je sve u redu.Menu kaze da sigurni postoji razlog za to jer je Siv zreo covek.Daddu razmislja da e se A pobrinuti za njega.Siv I A stizu kuci.Ira ga pita zasto im nije rekao gde ide.Siv zuri u nju.Alok mu kaze da kaze ako postoji neki problem.Siv se pita da li Ira zna da on nije njen sin.Njemu se cini da oni ne znaju za to,ili ako znaju da to dobro kriju.Ira mu kaze da prica.Siv razmislja,moram da znam ko sam.On je drzi za ruke I kaze da zeli da kaze nesto.

Siv gleda u A.Dadu gleda u njih.A kaze da je |Siv zabrinut zbog posla u kancelariji I da treba da donese odluku u vezi toga.Ona kaze da on zeli da prica o tome.Ira kaze da je u redu I da ce mu oni pomoci.Daddu kaze A da odvede Siva unutra jer izgleda jako umorno.Svi gledaju kako je Siv promenio stav.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *