MN 23.12.2013,Ganga odbija bracne duznosti - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 23.12.2013,Ganga odbija bracne duznosti

By  | 

gangaGanga odbija bracne duznosti

Epizoda pocinje kako upravnica govori A da mogu da usvoje bebu nakon formalnosti.Jedan par dolazi i predstavlja se kao Anjupini roditelji.Anjupina mama se izvinjava bebi sto ju je ostavila na smetilistu.Anjupin otac kaze da oni nisu u braku i da je zato Anjupina majka to uradila.Kada smo je trazili,daznali smo da je ovde i zelimo da pitamo upravnicu da nam vrati nasu bebu.Siv vice na par i pita ih kako se ne srame.Kazu upravnici da zove policiju.A kaze Sivu da su Anjupini roditelji shvatili svoju gresku.Upravnica kaze da prvo moraju da urade genetske testove,pa tek onda da im predaju bebu.Siv kaze da ih obaveste o rezultatima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Upravnica se izvinjava i kaze da ce ih obavestiti ako neka druga beba dodje za usvajanje.Ona nastavlja,znam da je za vas ovo bolno,zeleli ste da je usvojite.A kaze da je ona u stvari srecna sto je Anjup dobila pravu mamu.

Ganga se gleda u ogledalo i priseca se J reci da mora da uradi rezultate.Ona kazer da joj je doktor Sab rekao da izgleda nejako.Razmislja da uzima gvozdje u obliku tableta.J dolazi i hvali njenu lepotu.Kaze joj znas na sta mislim i prilazi joj blize.Ganga  razmislja da je u rizicnom delu trudnoce i kaze za 3 do 4 dana.J kaze da ce biti blizu nje,u njenom zagrljalu.Gangi je zao.

Menu reze povrce i gleda tv.Ona vidi Pasinu sliku.Trci do svoje sobe i uporedjuje Anupovu sliku sa Pasinom.Siv je u vojnom odseku u Delhiju.On prolazi pored Pase i njegov tel.ispada.Siv se savija da ga uzme.Pasa stavlja ruku na Sivovu glavu i blagosilja ga.Siv je iznenajen.Mernu crta bradu na Anupovoj fotografiji i iznenadjena je kada shvati da je Anup ziv.Pasa pita Siva da li je dobro.Siv se izvinjava i kaze da jeste.Pasa kaze da se suocio sa mnogo tofa i da ne oseca nista.Pasu vojno osoblje odvodi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *