Mn 24.01.2015.,(1801 epizoda),Proslava dana Republike! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 24.01.2015.,(1801 epizoda),Proslava dana Republike!

By  | 

Proslava dana Republike!
Inspektor dolazi u J kuću i govori J da je uhvatio izvodjača. Govori da je rekao gde je kupio materijal.Govori da je prodavac rodjak Shirvastava.J kaže da trebaju biti kažnjeni.Inspektor kaže da on radi svoj posao.

Ira govori porodici da trebaju ostati kući jer je dan A porodjaju blizu.Menu govori da će oni biti pored nje.Alok kaže da je odbio da prisustvuje sastanku.Anup govori da se on izjasnio da neće prisustvovati nikakvom sastanku dok se njegovo unuče ne bude rodilo.A silazi niz stepenice i zamalo da padne.Menu i Ira trče da je pridrže.Menu predlaže A da se prebaci u prizemnu sobu pored Subhadrine sobe.Subhadra joj neodlučno govori da predje.

Novi kolektor Udaipura dolazi u A kuću i predstavlja se kao Vinay. Dadu mui kaže da sedne. On govori da je došao da im uruči kovertu i govori A da je otvori. Menu daje kovertu A. A čita i oči su joj u suzama. Govori da je vlada odlučila da dodeli nagradu u Šivovo ime za hrabrost. Svi su emotivni i ponosni na Šiva.Vinay kaže da će nagrada biti uručena sutra, na dan Replubike.Dadu kaže da će oni svakako doći.Vinay odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dadu govori da Šiv nikada nije hteo da ide u vojsku.Čudno je da je dobio nagradu koja je želja svakog muškarca koji je vojnik.Ira pita da li mogu da povedu i A. Dadu kaže da će A primiti nagradu u Šivovo ime.

A razgovara sa K i govori joj o nagradi. K fali Šiva i ponosna je na njega. A kaže da pokušava da bude jaka, pita je kako je njoj u školi. K kaže da uči i da će imati dobre ocene, govori da će ispuniti Šiovov san. A joj želi sve najlepše i prekida poziv.K govori J da je Šiv dobio nagradu za hrabrost. J kaže da je to super vest, govori da je Šiv nagradu zaslužio.Govori K da će ispiti biti kad su planirali i kaže joj da prisustvuje proslavi dana republike.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *