MN 25.12.2013.Anup moze kuci za 2-3 meseca - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 25.12.2013.Anup moze kuci za 2-3 meseca

By  | 

Siv and RajevAnup moze kuci za 2-3 meseca
Pasa kaze Sivu dag a je prepoznao I da se sa njim malopre sudario.Siv mu govori svoje ime I prezime I govori imena clanova svoje porodice.Pasa pokusava da se priseti proslosti nakon sto cuje ime Menu.Siv mu kaze da je on Anup Sekar,vojni oficir za koga su svi mislili da je poginuo u borbi.Siv ga pita da li se seca bilo cega.Anup je nervozan.Siv  kaze Rejavu da je Anup reagovao kad je cuo ime Menu,ali se jos uvek niceg ne seca.Rajev kaze d ace se uskoro svega setiti.Alok zove Siva I kaze mu d ace uskoro doci Dadu,Mahi I Menu.Siv kaze da je on upravo razmisljao o tome da dodju.Alok ga pita da li se video sa Snupom.Siv kaze da jeste,ali da je to bio jednostrani susret,jer se Anup njega  ne seca.On je zaboravio svaku uspomenu na nas.Alok se nada d ace se uskoro setiti svega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


K kaze B da ce krenuti rano ujutru.Ganga dolazi I daje joj dzemper I sal.K je hvali da uradi sve pre nego sto ona cak I razmisli o tome.Sumi daje K slatkise I ostale stvari I kaze joj da ih da A,ako bude u mogucnosti.K kaze d ace svakako posetiti I A.B kaze d ace je pozvati I informisati o tome.K kaze d ace je ipak iznenaditi.

Dadu,Mahi I Menu stizu.Siv ih grli.Kaze im da udju.Siv,Menu I Alok ulaze u Anupovu sobu.Siv mu kaze porodica je dosla d ate vidi,mozes lid a ih prepoznas.Dadu ga emotivno grli I place od srece.Anup ga gleda kao stranca.Dadu ga pita sine da li si me zaboravio.Menu se saginje I dodiruje mu noge,pita gad a joj da blagoslov I kaze mu da je ona njegova zena.Anup se ne seca nicega I pomera se.Menu place I kaze Sivu da je Anup nije poznao I da je zaboravio sve.Siv trazi od nje da ima veru I kaze joj da ce se on setiti svega.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *